Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Bicicletele iVelo, gata de închiriere la Alba Iulia. Doar primăvara capricioasă mai încurcă planurile amatorilor de plimbări pe două roți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Veste bună pentru albaiulienii amatorii de plimbări pe două roți: bicicletele puse la dispoziție de Asociația Green Revolution au sosit la Centrul de închirieri iVelo din Cetatea Alba Carolina. Acestea sunt pregătite pentru utilizatori și vor putea fi folosite imediat ce vremea o va permite.

biciclete alba iulia002În acest an tarifele vor fi puțin mai mari, 4 lei pe oră, dar se păstrează valoarea de 15 lei pentru închirierea pe 24 ore. De asemenea, rămâne valabil dreptul persoanelor cu vârste de până la 16 ani şi a pensionarilor, de a folosi gratuit bicicletele (pentru cel mult 2 ore pe zi).

O altă noutate pentru al doilea an de funcționare a centrului iVelo este punerea la dispoziție a unui număr 10-15 biciclete, ce vor putea fi folosite gratuit, pe perioada de desfășurate a evenimentelor organizate de municipalitate.

Asociaţia Green Revolution își doreşte să participe activ în cadrul evenimentelor culturale organizate în Municipiului Alba Iulia prin oferirea gratuită a unui număr de biciclete în cadrul acestor evenimente. Scopul principal îl reprezintă promovarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ şi promovarea proiectului pe plan local. Bicicletele vor fi puse la dispoziţia participanţilor cu titlul de gratuitate pe durata evenimentului, iar garanţia returnării bicicletelor fiind posibilă prin păstrarea actelor de identitate a persoanelor respective pe toată perioada închirierii”, au declarat reprezentanții asociației.

Aceștia au mai precizat că înființarea centrului de închirieri s-a dovedit a fi o idee bună, foarte apreciată de albaiulieni și de turiști anul trecut, în cele 195 zile de funcţionare înregistrându-se 7.000 de utilizatori, dintre care 1.760 au beneficiat de gratuități.

[nggallery id=262]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea