FOTO: Bicicletele iVelo, gata de închiriere la Alba Iulia. Doar primăvara capricioasă mai încurcă planurile amatorilor de plimbări pe două roți

Paul Voicu - Primar 2020

Veste bună pentru albaiulienii amatorii de plimbări pe două roți: bicicletele puse la dispoziție de Asociația Green Revolution au sosit la Centrul de închirieri iVelo din Cetatea Alba Carolina. Acestea sunt pregătite pentru utilizatori și vor putea fi folosite imediat ce vremea o va permite.

biciclete alba iulia002În acest an tarifele vor fi puțin mai mari, 4 lei pe oră, dar se păstrează valoarea de 15 lei pentru închirierea pe 24 ore. De asemenea, rămâne valabil dreptul persoanelor cu vârste de până la 16 ani şi a pensionarilor, de a folosi gratuit bicicletele (pentru cel mult 2 ore pe zi).

ELIT

O altă noutate pentru al doilea an de funcționare a centrului iVelo este punerea la dispoziție a unui număr 10-15 biciclete, ce vor putea fi folosite gratuit, pe perioada de desfășurate a evenimentelor organizate de municipalitate.

Asociaţia Green Revolution își doreşte să participe activ în cadrul evenimentelor culturale organizate în Municipiului Alba Iulia prin oferirea gratuită a unui număr de biciclete în cadrul acestor evenimente. Scopul principal îl reprezintă promovarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ şi promovarea proiectului pe plan local. Bicicletele vor fi puse la dispoziţia participanţilor cu titlul de gratuitate pe durata evenimentului, iar garanţia returnării bicicletelor fiind posibilă prin păstrarea actelor de identitate a persoanelor respective pe toată perioada închirierii”, au declarat reprezentanții asociației.

Mihail David - 2020

Aceștia au mai precizat că înființarea centrului de închirieri s-a dovedit a fi o idee bună, foarte apreciată de albaiulieni și de turiști anul trecut, în cele 195 zile de funcţionare înregistrându-se 7.000 de utilizatori, dintre care 1.760 au beneficiat de gratuități.

[Gallery not found]

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...