FOTO: BCCO Alba Iulia a participat la destructurarea unei rețele de traficanți de droguri. PERCHEZIȚII în județele Mureș și Cluj

La data de 12.05.2016, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Tg. Mureş au efectuat un număr de 43 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Mureş şi Cluj în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organiza specializat în traficul de droguri de risc și de mare risc. Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii OrganizateTg. Mureş, Cluj, Alba şi Brașov.

droguri1În cauză există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2012 suspecții au constitui un grup infracțional organizat având ca scop comercializarea drogurilor de risc și mare risc, în principal pastile ecstasy, cocaină, amfetamine, dar și cannabis și substanțe denumite generic ”etnobotanice”.

ELIT

În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate peste 2 kilograme cannabis uscat, pastile ecstasy și peste 100 gr. praf alb susceptibil a fi cocaină, 25 de persoane fiind conduse la sediul DIICOT- Tg. Mureș în vederea audierii.

droguri2Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul I.P.J. Mureş şi Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei București.

”Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală şi de prezumţia de nevinovăţie”, subliniază DIICOT.

FOTO: IGPR

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...