Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Bărbat încătușat de polițiști după ce amenința cu un cuțit alte persoane, în zona căminelor studențești din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În dată de 08.05.2018 în jurul orelor 18:30, un agent de pază din cadrul Serviciului Poliţia Locală Alba Iulia, care îşi desfăşoară activitatea la postul de pază de la căminele studenţeşti nr.1 şi nr.2, a identificat o persoană de etnie rromă la bustul gol care se plimba cu un cuţit pe care îl purta în mână, la vedere, gesticulând cu acesta spre persoanele aflate în zona respectivă.

”Agentul de paza a anunţat de îndată dispeceratul Poliţiei Locale pentru a primi întăriri din partea colegilor. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii locali din cadrul Biroului de Ordine şi Linişte Publică au trecut la imobilizarea şi încătuşarea numitului I.I., după care l-au condus la sediul Poliţiei Locale din Alba Iulia. Numitul I.I a recunoscut că a pătruns în incinta căminelor studenţeşti pentru a căuta resturi de ţigări. În privinţa cuţitului pe care îl purta asupra lui, acesta nu a putut oferii nici o explicaţie”, se arată într-un comunicat de presă trimis, vineri, de Primăria Alba Iulia, în subordinea căreia se află Poliția Locală.

Cu această ocazie, polițiștii locali au întocmit numitului I.I., proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru fapta prevăzută de Art.372, Alin.3 din Codul Penal, care a fost înaintat organelor de cercetare penală. Poliția Locală Alba Iulia roagă cetățenii care observă o încălcare a legii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea