Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Bărbat din Arieșeni, prins de polițiștii din Bihor cu 70 de pomi de Crăciun transportați ilegal: S-a ales cu amendă și cu pomii confiscați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat din comuna Arieșeni a fost prins de polițiștii din Bihor în timp ce transporta cu o autoutilitară, pe ruta Arieșeni – Nucet, 70 de pomi de Crăciun fără documente legale.

Sâmbătă, 12 decembrie a.c., în jurul orei 19.30, pe D.N. 75, în afara localității bihorene Băița, a fost depistat în trafic un bărbat de 28 de ani, din Arieșeni, în timp ce transporta cu o autoutilitară, pe ruta Arieșeni – Nucet, 70 de pomi de Crăciun, speciile brad și molid, în mod repetat, efectuând transport multiplu de material lemnos, în baza acelorași avize de însoțire.

Cei 70 de pomi de Crăciun fără documente legale au fost confiscați și predați Ocolului Silvic Sudrigiu, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010 Rep (anexăm foto).


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Spectacolul de ARTIFICII de 1 Decembrie de la Alba Iulia, ÎNTÂRZIERE de mai bine de o oră: ”Haideți odată că le este frig la copilași”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spectacolul de ARTIFICII de 1 Decembrie de la Alba Iulia, ÎNTÂRZIERE de mai bine de o oră: ”Haideți odată că le este frig la copilași”

După o zi plină, cu momente festive, solemne și de evocare a istoriei, cei care au venit să sărbătorească Ziua de 1 Decembrie la Alba Iulia și-au dorit să se relaxeze cu mult așteptatele artificii.

Citește și: LIVE VIDEO| Spectacol grandios de artificii, de 1 Decembrie 2023, la Alba Iulia! Mii de oameni s-au strâns pentru a privi show-ul pirotehnic din Cetate

 

Dar în oraşul în care acum 105 de ani a avut loc Unirea Transilvaniei cu România şi formarea României Mari, spectacolul de artificii s-a lăsat așteptat, începând cu mai bine de o oră mai târziu decât era anunțat în programul oficial.

Motivele pentru care artificiile au fost amâmate se pare că au fost întârzierile produse în cadrul spectacolului artistic.

Oamenii adunați în Piața Cetății pentru a admira focul de artificii și-au exprimat nemulțumirea în postări pe rețelele de socializare în care cereau lămuriri privind întârzierea, dar și ora la care avestea vor avea loc.

Spectacolul de artificii a început totuși în jurul orei 21.40, după mai bine de o oră de întârziere, și deși au fost spectaculoase , mulți oameni, în special familiile cu copii au renunțat să mai aștepte și au plecat spre casă.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare