FOTO: Bărbat dat pe spate, la propriu, de mega-festivalul Alba Fest – text umoristic

Om al strazii Alba Iulia (6)În așteptarea pleiadei de artiști ce urmează să urce astă-seară pe scena din Piața Cetății Carolina, în cadrul festivalului Alba Fest by Marius Moga, un bărbat din Alba Iulia a căzut pradă nerăbdării.

Pregătirile pentru întâlnirea emoționantă cu nume grele, precum Loredana Groza, Whats’up, Șuie Paparude, ROA, DJ Gojira, Cabral și DJ Oana, l-au făcut pe bietul om să își dozeze cu prea mare generozitate poțiunea de prins curaj, răpindu-și astfel singur șansa de a își întâlnii fanii 🙂

Cu ultimele puteri a ajuns lângă  totemul de promovare a festivalului situat lângă Poarta I a Cetății,  pe care sunt ilustrate figurile marilor artișiti – și sloganurile Moga Friends sau Grand Opening Party, unde cu ultimele puteri a adormit pe caldarâm, neținând cont de picurii reci de ploaie.

Pentru că în Alba Iulia, oamenii sunt săritori, un echipaj SMURD a ajuns la fața locului înainte ca bărbatul căzut pe stradă să își finalizeze primul vis. Cu grijă și fără prejudecăți, dar cu mănuși, paramedicii SMURD l-au luat pe targă și l-au transportat la spital pentru a îl repune pe propriile picioare. În acele momente petrecărețul a început să dea primele semne de trezire, repetând ca prin vis cuvintele “prieteni, Moga, Loredana, Whats’up?, Godzila sau Cabral te iubesc!”.

Bărbatul mai are însă două șanse să își vadă fanii. Mâine și poimâine, festivalul continuă cu cei mai tari artiști români ai momentului.

Notă: Acesta este text umoristic și trebuie tratat ca atare. Autorul acetor rânduri respectă dreptul la propria imagine și la demnitate a fiecărui cetățean.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

4 Comentarii

trecator 30 mai 2014 at 17:05

Ce frumos dormea , cu manutza sub capshor . :)))

a 1 iunie 2014 at 14:46

„sa isi vada fanii” ?

Eu 1 iunie 2014 at 14:46

Cred ca voiai sa spui „sa isi vada idolii” , nu fanii :))

@Eu 1 iunie 2014 at 23:51

@ a: It’s a joke! Asa se zice aici’șa! Sa-si vada fanii 🙂

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...