Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO: Balul Majoratului la Liceul Teoretic Teiuş

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit tradiţiei Liceului Teoretic Teiuș, în fiecare an sunt sărbătoriţi elevii care ajung în ultimul an, prin intermediul unui eveniment în cinstea lor: Balul Majoratului. În acest an balul a fost unul tematic: ”Ȋnrolează-te la distracție!”.

Programul evenimentului  desfăşurat vineri, 5 aprilie, începând cu orele 17.00, la Casa de Cultură din Teiuş, a fost organizat şi susţinut de elevii claselor a XI-a Uman şi Real, care au încântat asistența cu momentele alese şi care, la final, au ales şi câştigătorii.

La eveniment au fost prezenți directorul liceului, prof. Octavian Rusu, prof. Romana Șufană – director adjunct, primarul orașului Teiuș, Mirel Hălălai și cadre didactice.

Cele cinci perechi participante au fost testate de-a lungul evenimentului, trebuind să facă față mai multor probe. Pentru ȋnceput fiecare pereche s-a prezentat ȋntr-o manieră originală. Fetele au trecut apoi printr-o probă de îndemănare: au stins cu un ştiulete de porumb lumânarea aflată în faţa fiecăreia dintre ele, fără să o atingă. Legate la ochi, concurentele au trebuit să ţină o lingură în gură ce conţine o boabă de strugure, şi să încerce să o introducă în gura partenerului, fără să o scape pe jos.

Pentru băieți probele au fost: aşa-numita probă “ “Caută și vei găsi”. La această probă publicul a  fost implicat, deoarece timp de 3 minute, fiecare dintre băieţi a trebuit să găsească în sală următoarele obiecte: un pachet de şerveţele, un ruj şi un cercel. O altă probă le-a testat creativitatea. Ei au extras un bilet, în care era  scris un produs. După 30 de secunde de gândire, fiecare dintre concurenţi a trebuit să convingă, printr-o reclamă, să cumpărăm produsul respectiv. Evident că nu a lipsit proba de cultură generală și nici cea de dans, atât pentru băieți cât și pentru fete”, a explicat reprezentantul liceului, prof. Romina Pop.

Câștigătorii sunt: Stana Petronela – Miss Majorat, Florin Burja – Mister Majorat, Luiza Bobăilă – Miss Popularitate și Mihai Barbu – Mister Popularitate. Toți participanții au primit diplome și au servit o felie de tort, oferită de organizatori.

De-a lungul evenimentului elevii claselor a XI-a au pregătit și momente de destindere pentru participanți și public: dans și scenete.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea