Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Balul Bobocilor – Colegiul Economic „Dionisie Pop Martian” Alba Iulia, ediția 2012

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luana Fărcaş și Eduard Doncuţ sunt câștigătorii titlurilor de Miss și Mister Boboc ai Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian”din Alba Iulia.

Concursul care a avut loc vineri 23 noiembrie 2012 la Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia a continuat cu o petrecere în Club Stage. Probele de foc prin care a trebuit să treacă fiecare pereche de concurenți au făcut deliciul spectatorilor din sală și au ajutat membrii juriului să aleagă cea mai frumoasă și pregătită pereche.

Iată și numele celorlalte perechi ce s-au încumetat să participe la Balul Bobocilor de la Colegiu Economic „Dionisie Pop Marţian”: Muntean Olimpiu, Popa Sonia, Roxana Bolea, Alexandru Mihnea, Maria Bucerzan, Sergiu Drăgan, Bogdan Joldeş, Oana Galdea, Marius Vîjdea şi Mădălina Mara.

Potrivit organizatorilor, “Balul Bobocilor reprezintă pentru Colegiul Economic “Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia o tradiţie care se păstrează din generaţie în generaţie de elevi, care aduce plus valoare instituţiei de învăţământ prin implicarea elevilor săi în momete artistice, de actorie şi dans, formând un spectacol exclusiv din talentele elevilor liceului. Acest eveniment a fost şi va rămâne unul cu elevi şi pentru elevi în care spiritul de competiţie este cultivat elevilor de clasa a IX-a încă din primele luni în care păşesc în liceu”.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Şcolar al Elevilor din Colegiul Economic “Dionisie Pop Marţian”  Alba Iulia împreună cu elevii claselor a XII-a, având ca parteneri Primăria Municipiului Alba Iulia, DarioSergio Games, S.C. Elit S.A, Alpin57 Lux şi Oriflame România şi Ziarul “Unirea”.

Mai multe fotografii puteți vedea pe pagina de facebook a ziarului “Unirea”.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea