Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Balul Bobocilor 2015, la Liceul Teoretic Teiuş

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, 9 octombrie, la Liceul Teoretic Teiuș, a avut loc un eveniment important pentru cei care se află la ȋnceput de drum, ca liceeni: Balul Bobocilor.

balul bobocilor teiusAnul acesta organizatorii, clasele a XII-a, sub îndrumarea doamnelor profesoare, Mihaela Suărăşan şi Maria Lup, au surprins cu un program din care nu au lipsit cântecele, dansul şi talentul actoricesc demonstrat prin momente artistice inedite. Au încântat cu momente artistice bine alese: Dor Teiuşan şi Ioana Maria Marcu,elevă în clasa a 12-a la Liceul de muzica Regina Maria din Alba Iulia, la clasa profesorului Adrian Albu, solistă a ansamblului Dor Teiuşan, trupa de dans Del Mundo Z-Crew, care a uimit ca de fiecare dată cu mişcări inedite şi riscante şi elevii claselor a XII-a, care au pregătit momente artistice.

Cele şase perechi au fost formate din: Andreea Roşca şi Cristian Lodroman, Gheorghe Nagy şi Laura Cicioc, Nicolae Juncan şi Roxana Perţa, Ştefania Ozs-Strakator şi Mihai Lascu, Roxana Cristea şi Cătălin Rus şi Valentina Petruse şi Bogdan Bobăilă. Perechile participante ne-au încântat prin spontaneitate dar şi cunoştinţele pe care le deţin. Prima probă la care au trebuit să facă față a fost prezentarea într-un mod cât mai original, folosindu-se de creativitate şi ingeniozitate. La proba de cultură generală fiecare participant a răspuns la o întrebare din cultura generală şi la o ghicitoare. O altă probă a solicitat îndemânarea fetelor care au aranjat pahare de plastic contra cronometru iar o altă probă a fost cea în care băieţii au fost «hrăniţi» cu iaurt de fetele legate la ochi. Nu a lipsit nici proba de dans. Amuzament şi voie bună… au fost cuvintele cheie ale balului din anul acesta… Iar în final juriul format din şase elevi ai claselor a XII-a a deliberat câştigătorii pentru Miss şi Mister Boboc iar toţi elevii claselor a XII-a au ales Miss şi Mister Popularitate.

Câştigătorii din această toamnă sunt:

MISS BOBOC: ŞTEFANIA OSZ-STRAKATOR

MISTER BOBOC: MIHAI LASCU

MISS POPULARITATE: ROXANA CRISTEA

MISTER POPULARITATE: GHEORGHE NAGY

[nggallery id=1108]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea