Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Avansări la ISU Alba: Un ofițer și alți trei subofițeri, avansați în grad, înainte de termen, în cadrul unui ceremonial militar

Ziarul Unirea

Publicat

în

În data de 1 martie, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Unirea” al județului Alba, cu ocazia aniversării a 88 de ani de la înființarea Protecției Civile Romania, a avut loc un ceremonial pentru avansarea în grad a unui ofițer și alți 3 subofițeri, înainte de termen.

Cu prilejul aniversării a 88 de ani de la înființarea Protecţiei Civile în România, patru colegi, 1 ofițer și 3 subofițeri au fost avansați înainte de termen în cadrul unui ceremonial militar.

De asemenea, pentru rezultatele deosebite pe care le-au obținut în activitatea desfășurată, aceștia au fost felicitați de către comanda inspectoratului .

Felicitări încă o dată tuturor celor avansați și le dorim în continuare o carieră militară frumoasă, cu cât mai multe realizări.

Totodată, cinci subofițeri au fost trecuți în corpul ofițerilor.

Cei cinci colegi au fost avansați ca urmare a promovării  examenelor pentru ocuparea posturilor de ofițeri scoase la concurs.

De asemenea, 12 noi colegi au depus astăzi jurământul militar, acesta fiind cel mai important și emoționant moment din cariera unui militar.

Le dorim mult succes în îndeplinirea tuturor misiunilor încredințate și să poarte cu onoare haina militară pe care au ales să o îmbrăce.

[nggallery id=8107]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea