Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Avansări în grad la IPJ Alba: 43 de poliţişti au fost înaintaţi în grad de Ziua Națională a României

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Avansări în grad la IPJ Alba: 43 de poliţişti au fost înaintaţi în grad de Ziua Națională a României

Cu ocazia Zilei Naționale a României, 43 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost înaintați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Azi, 5 decembrie 2022, în cadrul unei ședințe festive care a avut loc la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au fost prezentați 43 de polițiști care au fost înaintați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, cu prilejul Zilei Naționale a României, 1 Decembrie.

Astfel, în gradul de comisar șef de poliție a fost înaintat comisar de poliție Ciortea Mădălin.

Elit - Gustul Desăvârșit

În gradul de comisar de poliție au fost înaintați subcomisar de poliție Belgrădean Ramona-Elisabeta, subcomisar de poliție Moșneag Ioan-George, subcomisar de poliție Pietricele Nicolae-Cristian și subcomisar de poliție Simion Marius.

În gradul de subcomisar de poliție au fost înaintați inspector principal de poliție Cucea Valeriu-Ioan, inspector principal de poliție Dobre Ioan-Florin, inspector principal de poliție Gavrilă Radu și inspector principal de poliție Păcurar Victoria-Ileana.

În gradul de inspector principal de poliție au fost înaintați inspector de poliție Bolog Daniel –Vasile, inspector de poliție Hendrea Horea, inspector de poliție Novăcean Constantin-Cătălin și inspector de poliție Titilincu Alexandra-Anamaria.

În gradul de inspector de poliție au fost înaintați subinspector de poliție Alexe Dan-Tudor, subinspector de poliție Bordea Darius-Andrei, subinspector de poliție Morcan Mihaela, subinspector de poliție Pasc Bogdan-Daniel, subinspector de poliție Potinteu Cătălin și subinspector de poliție Zwiru Mălina-Maria.

În gradul de agent şef principal de poliție au fost înaintați agent șef de poliție Gherman Daniel-Constantin-Simion, agent șef de poliție Ignat Marius-Ștefan, agent șef de poliție Moga Constantin-Liviu, agent șef de poliție Moldovan Gabriel-Alin, agent șef de poliție Muntean Aurel-Cristian, agent șef de poliție Sinea Camelia-Rodica, agent șef de poliție Slimnicean Ioan-Dan, agent șef de poliție Timar Levente și agent șef de poliție Văsian Ovidiu-Cristian.

În gradul de agent şef de poliție au fost înaintați agent șef adjunct de poliție Crețu Daniel, agent șef adjunct de poliție Mocan Răzvan-Dionisie, agent șef adjunct de poliție Mocanu Marius-Dorin și agent șef adjunct de poliție Popescu Alexandru.

În gradul de agent şef adjunct de poliție au fost înaintați agent principal de politie Bota Andrei-Daniel și agent principal de politie Olariu Petru Florian.

În gradul de agent principal de poliție au fost înaintați agent de poliție Băbău Ionuț-Cătălin, agent de poliție Bucur Dinu-George, agent de poliție Coc Ionuț-Marius, agent de poliție Cordea Kinga, agent de poliție Galdău Dalius-Gabriel, agent de poliție Limbășanu Ana-Maria, agent de poliție Poșa Călin-Ioan, agent de poliție Vlăzan Camelia-Ioana și agent de poliție Vulturar Alexandru.

Conducerea inspectoratului le-a adresat felicitări celor 43 de polițiști, pentru rezultatele deosebite obținute în activitatea profesională și le-a urat succes în continuare.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Curier Județean

Investiții de aproape 1.5 milioane de euro pentru dezvoltarea orașului Câmpeni: Ce proiecte vor fi finanțate prin PNRR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Investiții de aproape 1.5 milioane de euro pentru dezvoltarea orașului Câmpeni: Ce proiecte vor fi finanțate prin PNRR

Contractele de finanțare pentru încă două proiecte depuse de primăria orașului Câmpeni pe Componenta C10 prin PNRR au fost semnate la București, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Admmnistrației.

Este vorba despre proiectele:

1. Implementarea sistemului integrat de management al relației cu cetățenii, optimizarea și automatizarea fluxurilor interne ale Primăriei orașului Câmpeni județul Alba – valoare totală 2.826.790,03 lei

Elit - Gustul Desăvârșit

2. Construire complex de locuințe pentru specialiști din sănătate și învățământ, în orașul Câmpeni – valoare totală 4.299.998,99 lei.

„Vom continua să depunem proiecte pentru a obține finanțare europeană pentru modernizarea și dezvoltarea Capitalei Țării Moților!”, a transmis Cristian Dan Pașca, primarul Orașului Câmpeni


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

13-15 ianuarie 2023| Ziua Culturii Naționale sărbătorită la Sebeș: Momente omogiale, poetice și muzicale și acces gratuit la muzee

Ziarul Unirea

Publicat

în

În perioada 13-15 ianuarie 2023, Ziua Culturii Naționale este sărbătorită la Sebeș prin momente omogiale, poetice și muzicale, dar și acces gratuit la muzee.

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, prin Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, în colaborare cu instituțiile de învățământ locale, lansează o invitație de suflet pentru a marca, la Sebeș, Ziua Culturii Naționale.

Elit - Gustul Desăvârșit

Vineri, 13 ianuarie 2023, începând cu ora 12.00, la statuia poetului Mihai Eminescu, va avea loc un moment omagial. Participanții vor fi întâmpinați cu răvașe tricolore, cuprinzând versuri și citate celebre din opera eminesciană, o tradiție pe care Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș este onorat să o păstreze.

Momentele poetice și muzicale vor continua la ora 14.00, la Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, în compania elevilor din școlile partenere. S-au pregătit pentru sărbătoare membrii Cenaclului Literar „Lucian Blaga” Sebeș, tinerii actori ai trupelor de teatru „Gepetto”, „Pied Piper” și „Masca” pregătiți de prof. Lavinia Donose, micii artiști ai Școlii de muzică „DoReMi” îndrumați de prof. Alexandra și Adrian Pamfilie.

Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebeș și Casa Memorială „Lucian Blaga” din Lancrăm își așteaptă publicul vizitator, oferind acces gratuit în data de 15 ianuarie 2023, în intervalul orar 10.00 – 16.00.

Sebeșul omagiază cultura, valorile și tradițiile românești!


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

DUMINICĂ: Spectacolul „Cenuşăreasa şi pantoful de sticlă”, muzical cu păpuși pentru copii, pe marele ecran din Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

În weekendul 14-15 ianuarie, locuitorii orașului Alba Iulia sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului „Cenuşăreasa şi pantoful de sticlă”. Duminică, 15 ianuarie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Inspire Cinema din Alba Mall.

Copiii de peste trei ani au astfel ocazia să urmărească una dintre cele mai cunoscute povești pentru copii, într-un spectacol muzical cu păpuși care îi va încânta.

Elit - Gustul Desăvârșit

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie pe bază de abonament lunar sau anual.

În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 14 ianuarie de la ora 11:00, musicalul pentru copii „Micuţa Dorothy”, iar pe 15 ianuarie, de la ora 11:00, teatrul de păpuşi „Cenuşăreasa şi pantoful de sticlă” pe platforma de streaming www.scenatv.ro,. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau pe www.scenatv.ro.

La nivel național, în weekendul 14-15 ianuarie, vor fi proiectate pe marile ecrane următoarele spectacole Teatru la Cinema:

-14 ianuarie, ora 11:00 – spectacolul „Micuţa Dorothy”, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Pitești
-14 ianuarie, ora 11:00 – spectacolul „Micuţa Dorothy”, la Cinema Carpați din Carpați Shopping Center, Sinaia
-15 ianuarie, ora 11:00 – spectacolul „Cenuşăreasa şi pantoful de sticlă”, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Pitești
-15 ianuarie, ora 11:00 – spectacolul „Cenuşăreasa şi pantoful de sticlă”, la Cinema Carpați din Carpați Shopping Center, Sinaia
-15 ianuarie, ora 12:00 – spectacolul „Cenuşăreasa şi pantoful de sticlă”, la Inspire Cinema din Alba Mall, Alba Iulia
-15 ianuarie, ora 12:00 – spectacolul „Cenuşăreasa şi pantoful de sticlă”, la Inspire Cinema din Electroputere Parc, Craiova
-15 ianuarie, ora 12:00 – spectacolul „Cenuşăreasa şi pantoful de sticlă”, la Inspire Cinema din Mercur Center Craiova

Vizionare plăcută!

Mulțumim partenerilor media care s-au alăturat campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”:

Pentru orice alte informații suplimentare considerați necesare vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la telefon: 0766 917 688, email: [email protected] Persoană de contact: Nicoleta Puiu.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea