Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ Autostrada Sebeș-Turda, lotul 2: Lucrări în pas de melc. Luni, la amiază, aproape nici un utilaj nu lucra

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 2, lucrările se execută în pas de melc. Luni, în jurul orei 14:30, aproape nici un utilaj nu lucra.

 

A10, lotul 2, se lucrează în ritm de melc. Luni, ora 14:00, dincolo de Sântimbru, toate utilajele staționau, iar în apropiere de viitorul nod rutier Teiuș, situat în zona de jos a orașului, spre Blaj, erau foarte puține utilaje.

Practic, pentru lotul 2, sunt emise autorizațiile de construire de foarte multă vreme și nu ar exista nici un impediment administrativ major care să blocheze lucrările. Totuși, nu numai că antreprenorii nu mobilizează utilajele și oamenii, dar și multe unități comerciale au oprit lucrul din lipsă de combustibil, iar altele și-au retras utilajele din cauza reatnțelor de plată la lucrări.

Lotul 2 se încadrează în paradoxurile construirii de autostrăzi din România, practic existând toate condițiile pentru efectuarea lucrărilor, dar în realitate avansul este atât de mic încât putem spune că stagnează.

Lotul 2, construit de Aktor, este cel mai lung, având o lungime de 24,25 km, dar și cel mai complicat segment din Autostrada A10 Sebeș-Turda.

[nggallery id=4813]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea