FOTO/ Autostrada Sebeș-Turda, lotul 2: Lucrări în pas de melc. Luni, la amiază, aproape nici un utilaj nu lucra

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 2, lucrările se execută în pas de melc. Luni, în jurul orei 14:30, aproape nici un utilaj nu lucra.

 

ELIT

A10, lotul 2, se lucrează în ritm de melc. Luni, ora 14:00, dincolo de Sântimbru, toate utilajele staționau, iar în apropiere de viitorul nod rutier Teiuș, situat în zona de jos a orașului, spre Blaj, erau foarte puține utilaje.

Practic, pentru lotul 2, sunt emise autorizațiile de construire de foarte multă vreme și nu ar exista nici un impediment administrativ major care să blocheze lucrările. Totuși, nu numai că antreprenorii nu mobilizează utilajele și oamenii, dar și multe unități comerciale au oprit lucrul din lipsă de combustibil, iar altele și-au retras utilajele din cauza reatnțelor de plată la lucrări.

Lotul 2 se încadrează în paradoxurile construirii de autostrăzi din România, practic existând toate condițiile pentru efectuarea lucrărilor, dar în realitate avansul este atât de mic încât putem spune că stagnează.

Lotul 2, construit de Aktor, este cel mai lung, având o lungime de 24,25 km, dar și cel mai complicat segment din Autostrada A10 Sebeș-Turda.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

m 7 noiembrie 2017 at 14:53

bine spus! nu exista nici un impediment administrativ major care sa blocheze lucrarile. exista insa un impediment de ordin material in conditiile in care statul nu plateste lucrarile executate. daca vor sa se filmeze la inaugurari de loturi si bucatele de autostrazi funcționarii ar trebui sa si plateasca ca si asa platesc din banii nostri nu din banii lor si sa nu mai mareasca nejustificat cheltuielile cu salariile functionarimii ineficiente.

Comentariile sunt oprite