Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Au început lucrările la noile locuri de parcare în zona pieței din cartierul Cetate, în Alba Iulia: Câte vor fi și când vor fi finalizate

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Au început lucrările la noile locuri de parcare în zona pieței din cartierul Cetate, în Alba Iulia: Câte vor fi și când vor fi finalizate

Primăria Alba Iulia a anunțat că lucrările la noile locuri de parcare din zona Pieței Cetate sunt în plină desfășurare.

Această inițiativă reprezintă un pas important în rezolvarea uneia dintre cele mai stringente probleme cu care se confruntă șoferii din această zonă.

Cu un total de 110 locuri de parcare, acest proiect vine în întâmpinarea nevoilor de mobilitate ale locuitorilor și vizitatorilor din Alba Iulia și vor deveni accesibile încă din cursul săptămânii viitoare, după cum au transmis autoritățile pentru ziarulunirea.ro.

Numărul locurilor de parcare adecvate în zona Pieței Cetate nu a fost pe măsura cererii tot mai mari din ultimii ani, cu care localnicii s-au confruntat. Lipsa locurilor de parcare a cauzat înmulțirea mașinilor parcate pe trotuare sau în zonele nereglementate, generând disconfort și punând în pericol siguranța pietonilor.

Autoritățile locale au făcut eforturi pentru a găsi o soluție eficientă și durabilă. Astfel, au fost demarate lucrările la noile locuri de parcare din zona Pieței Cetate, care acum se apropie de finalizare.

Prin acest proiect, se adaugă un număr considerabil de 110 locuri de parcare, oferind o alternativă sigură și legală pentru șoferii care vizitează sau locuiesc în zonă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea