FOTO: Au început lucrările de introducere a apei potabile la Ampoița. Peste 650 de locuitori se vor putea branșa la rețea

Peste 650 de locuitori ai localității Ampoița din comuna Metes vor beneficia, de anul viitor de apa la robinet. Lucrările pentru introducerea apei potabile, vizează toata  raza localității Ampoița, astfel toți ampoițeni, se vor putea branșa la rețeaua de apă.

Investiția se realizează din fondul de investiții aflat la dispoziția Asociației Apa Alba, contribuția Primăriei Meteș și aportul Consiliului Județean Alba, până in prezent fiind alocați 450.000 de lei.

ELIT

Lucrările se realizează prin foraj, astfel structura și calitatea asfaltului nu vor fi afectate.

“A fost imperios necesar introducerea apei potabile în localitatea Ampoița, având in vedere că în multe locuri din zonă, apa nu este în parametri. În cursul anului 2018 se va finaliza și proiectul pentru introducerea apei pe Valea Meteșului, și aici avem o problemă, apa este tot mai puțină in fântâni. Însă, ce mă bucură, este faptul că proiect cu proiect si cu pași mărunți dar siguri aducem comuna Meteș acolo unde ii este locul.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Haules Baules 10 mai 2018 at 15:33

Daca nu e vorba de Ciugud, nu ne intereseaza!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...