Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Atmosferă autentică de Crăciun, la Sebeș, miercuri seara – Municipalitatea a împărțit calendare dulci copiilor și a oferit un concert de colinde sebeșenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miercuri seara, începând cu ora 18.00, Parcul Tineretului din Sebeș a găzduit un nou eveniment din calendarul Târgului de Crăciun. Peste 1.000 de locuitori ai Sebeșului au răspuns invitației lansate de primarul Dorin Nistor, care a dorit să le ofere copiilor o întâlnire cu Moș Crăciun, iar adulților, un spectacol de colinde în aer liber.

Pe scena montată în parc, au colindat membrii grupului vocal “Felician Fărcașiu” condus de Adina Hada și formația vocal-instrumentală Ștefan Vodă, de la Strășeni, din Basarabia, oraș înfrățit cu Municipiul Sebeș. Colindătorii au fost primiți cu drag și au entuziasmat publicul care s-a alăturat colindului.

Moș Crăciun, alături de animatori nostimi și de voluntarii din serviciile administrației publice locale au împărțit calendare de ciocolată celor mai mici spectatori, iar adulții au primit calendarul Sebeșului 2018, realizat de Asociația Gisas printr-un proiect susținut financiar de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș.

Citește și: urări de Crăciun

Avem satisfacția că Târgul de Crăciun a devenit o frumoasă tradiție la Sebeș, un prilej de bucurie pentru toți locuitorii orașului, care aduce un strop din magia și din generozitatea sărbătorilor de iarnă. În cursul lunii decembrie, la iniţiativa primarului Dorin Nistor, au fost achiziționate și distribuite 5.500 de ghiozdane simbolice cu dulciuri destinate tuturor elevilor și preșcolarilor care frecventează instituțiile de învățământ din Municipiul Sebeș, plus încă 4.100 de calendare dulci, care au fost oferite tuturor copiilor participanți la evenimentele din cadrul Târgului de
Crăciun, colindătorilor, unor asociații care susțin copii sau persoane cu nevoi speciale. Bugetul cheltuit pentru aceste pachete cu dulciuri a fost de circa 100.000 lei (tva inclus).

Citește și: mesaje de Anul Nou

Primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, transmite un mesaj de mulțumire tuturor partenerilor care ne-au fost alături în organizarea evenimentelor prilejuite de sărbătorile de iarnă, precum şi cetăţenilor comunităţii noastre pentru prezenţa la evenimente. Avem fericita ocazie de a adresa tuturor urările noastre sincere de sănătate, armonie şi belşug. Fie ca lumina Crăciunului să ne însoţească, pentru a regăsi împreună frumuseţea tradiţiilor româneşti.

Sărbători fericite, tuturor!

Biroul de presă al Primăriei Sebeș

[nggallery id=5051]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent

Bogdan Ilea

Publicat

în

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent În anul 2023 deși rata infracționalității a scăzut cu 1% față de anul 2022, a avut loc o creștere exponențială a infracționalității economice. Aceasta a crescut cu 13,7%, așa cum a precizat Comisar-șef de poliție, Florin Dogaru în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea