Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO Atlergătorii Ilie Cioca și Vasile Hârjoc s-au clasat pe locul I la Campionatul Național de Cros pentru Atleții Masters

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atlergătorii Ilie Cioca și Vasile Hârjoc s-au clasat pe locul I la Campionatul Național de Cros pentru Atleții Masters

La finalul săptămânii trecute, în localitatea Cocorăștii Mislii – Județul Prahova a avut loc Campionatul Național de Cros pentru Atleții Masters.

Au fost două probe (la feminin și masculin) de 8 km pentru sportivii la categ. +35 până la + 65 și 6 km pentru atleții de la + 70 pana la + 85.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și: FOTO: Cupa Alba Carolina la karate, o competiție de tradiție | Rezultatele CSM Unirea Alba Iulia și Karate Forever Alba Iulia

Județul Alba a fost prezent la eveniment cu sportivii: Ilie Cioca de la C.S.M. Unirea Alba Iulia- proba 6 km, care s-a clasat pe locul 1 cu timpul 36 min. (categoria + 75 ani).

De la Club Sportiv ,,Metalurgistul” Cugir au participat în proba de 8 km atleții: Sorin Oniga (categoria +50 ani) -timpul 36 min. 44 sec. – locul 7 și Gheorghe Hăprean – categoria + 55 ani (timpul obținut: 36 min. 43sec.) – locul 5.

La categ.+70 ani, proba 6 km, tot de la Clubul Sportiv ,,Metalurgistul” Cugir, Vasile Hârjoc a obținut locul 1 cu timpul de 29 min. 30 sec.

Următorul concurs va avea loc pe data de 22 aprilie 2024, la București unde se va desfășura Campionatul Național de ,,Semimaraton 2024” pentru categoriile: Tineret, Seniori și Masters, unde, de asemenea, Județul Alba va avea reprezentanți.

Îi felicităm pe sportivi pentru rezultatele obținute și le dorim mult succes în competițiile la care vor participa!

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea