Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Ateliere practice, expoziții și demonstrații SMURD, la Școala ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia, de Ziua Porților Deschise

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 1 martie 2018, Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” și-a deschis larg porțile pentru a primi vizitatorii, mici și mari, părinți, bunici, copii, elevi și foști elevi, toți cei care au dorit să-i treacă pragul, iar elevii și cadrele didactice și-au deschis sufletele în întâmpinarea oaspeților.

Citește și: Mihai Eminescu data naşterii • Mihai Eminescu biografie pe scurt • Mihai Eminescu opere, cărți, poezi • Mihai Eminescu scurt referat

Evenimentul s-a adresat în special părinților care doresc să-și înscrie copiii in clasa pregătitoare, dar și  actualilor preșcolari – școlarii de mâine, membrilor comunității și tuturor celor dornici să vadă sau să revadă această școală.

Activitățile diverse au cuprins ateliere practice, în care elevii, împreună cu părinții sau individual au realizat diverse materiale (mărțișoare, pictură pe sticlă sau lut, modelaj), activități demonstrative interdisciplinare, experimente și expoziții cu lucrările micilor artiști, competiții sportive.

Elevii claselor a IV-a au colaborat frumos în ”Carnavalul personajelor de povești”. Elevii din clasele a VIII-a au participat la proiectul de orientare școlară și profesională ”Meseria de părinte, părinți cu meserii”- în cadrul căruia au fost informați în legătură cu meserii în domeniul militar, medical, juridic sau antreprenoriat.

Au participat la demonstraţii de prim ajutor, cu sprijinul SMURD, la competiții sportive etc. Corul ”Speranța” a întreținut atmosfera plăcută pe holurile școlii. Tot aici au fost organizate expoziții intitulate: ”Mesaje pentru viitor”  -colaje, ”Toți elevii au talent”, ”Interculturalitate lingvistică”.

Atmosfera pozitivă și plină de entuziasm i-a molipsit pe toți participanții la această amplă activitate. Astfel, pentru câteva ore, indifferent de vârstă, toți participanții au trait experiența minunată de a fi elevi.

[nggallery id=5266]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea