Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: ”Atelier de Toamnă Veselă”, la Alba Mall. Expoziție organizată de elevii CSEI din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

toamna vesela04A 5-a ediție a expoziție de toamnă – ”Atelier de toamnă veselă” – se află la Centrul Comercial Alba Mall. Lucrările aparțin elevilor cu Cerinţe Educative Speciale de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă din Alba Iulia și constau în obiecte decorative, desene şi colaje cu materiale din natură specifice acestui anotimp, precum și lucrări realizate din materiale reciclabile sau de Halloween.

 De la desene tematice până la lucrări și obiecte confecționate din legume, fructe, frunze, semințe, hartie, ziare, diverse materiale reciclabile, toate exponatele sunt realizate de mâinile elevilor, cu îndemânare, răbdare și talent, începând de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a, elevi cu deficiențe grave și moderate, sub îndrumarea atentă a cadrelor didactice.

 Având ca scop valorificarea creativităţii copiilor şi implicarea acestora în activităţi menite să le formeze comportamente şi atitudini ecologice orientate spre asigurarea calităţii mediului înconjurător, în cadrul expoziției veti putea vedea lucruri deosebite, obținute din orice găsim în jurul nostru sau oferit de natură, reciclând și transformând în obiecte unice, deosebite, create cu dorința de a le oferi și altora pentru a fi admirate.

Timp de trei zile, începând de vineri, 30 octombrie a.c., ora 14,oo până luni, 2 noiembrie, toți cei interesați și iubitori de frumos sunt așteptați la Alba Mall, unde ” Atelierul de toamnă veselă” vă va aduce zâmbetul pe buze .(C.M.)

[nggallery id=1207]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea