Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO: Astăzi a avut loc licitația pentru proiectul „Primul Ghiozdan” inițiat de CJ Alba. Vezi cum arată gențile!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Astăzi a avut loc licitația pentru proiectul „Primul Ghiozdan”, un proiect de suflet a lui Florin Roman inițiat la Consiliul Județean Alba. De acest prgram vor beneficia din toamna circa 5.600 de copii din clasa 0 si clasa I.

La licitație au participat 4 firme iar câștigătoare va fi desemnată societatea care oderă cel mai bun preț. Contractul se numește „Furnizare/Achiziție ghiozdane echipate cu un set minim de rechizite aferente Programului „Primul Ghiozdan” și este în valoare  de 322.581 de lei.

„Unul din proiectele mele de suflet pe care le-am inițiat la Consiliul Județean este „Primul Ghiozdan”, care înseamnă ghiozdane echipate cu rechizite pentru 5.600 de copii din clasa pregătitoare și clasa I din județul Alba. Pe lângă ghiozdan, copiii vor mai primi: un caiet liniat de română, un caiet de matematică, un caiet de desen, un creion cu radieră la capăt, un set cu 12 creioane colorate, o radieră, o riglă de plastic, un penar și un stilou cu 24 de rezerve”, a precizat Florin Roman.

În fotografii apar câteva mostre prezentate la licitația pentru „Primul Ghiozdan”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a, din anul viitor Din cauza promovabilității foarte proaste la sesiunile de vară și de toamnă ale examenului de bacalaureat din anul 2023, 4 licee din județul Alba nu vor mai avea dreptul să organizeze […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea