FOTO: Asociația Pro Infrastructura, ACCES INTERZIS pe autostrada A1 Lugoj-Deva, loturile 3 și 4. Poze făcute prin gard, ca la închisoare

Asociația Pro Infrastructura, ACCES INTERZIS pe autostrada A1 Lugoj-Deva, loturile 3 și 4. Poze făcute prin gard, ca la închisoare

„Ieri, Asociația Pro Infrastructură a avut ACCES INTERZIS pe șantierele loturilor 3 și 4 ale Autostrăzii A1 Lugoj-Deva! Responsabilii? Narcis Neaga, Directorul General CNAIR și Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor! Stau mărturie pozele făcute prin gard, ca la închisoare.

Joi seara, după ora 21:00, acești vătafi, pentru care societatea deschisă e un coșmar, i-au obligat pe cei de la Comsa și UMB (constructorii) să ne interzică accesul vineri la prima oră, deși aveam stabilite întâlniri la birou și pe teren cu mult timp înainte!

Vineri s-au mobilizat forțe impresionante împotriva noastră pe toți cei 43 de km de la Holdea și până la Șoimuș, fiecare punct important de acces fiind atent monitorizat de angajați ai DRDP Timișoara și paznici ai constructorilor.

Este o acțiune venită de la cel mai înalt nivel din CNAIR și MT făcută din frică, dușmănie și disperare. Niște „domni” ticăloși cu alaiul lor au blocat accesul cetățenilor pe autostrada plătită chiar de noi. De ce?! Doar ca să arate că pot!

Dar nu-i bai! Oricum am filmat din dronă tot sectorul Holdea-Ilia și celebrul deal „al liliecilor” de la Șoimuș. Am putut face asta pentru că VOI ne susțineți. ÎMPREUNĂ suntem MAI PUTERNICI decât nemernicia lor!

Așa că dați-le o palmă! Donați în conturile noastre (detalii pe proinfrastructura.ro). Nu puteți? Dați un share, o reacție, scrieți în presă. Arătați țării întregi nivelul josnic la care au ajuns Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Ministerul Transporturilor România”, au scris pe pagina de facebook reprezentanții Asociației.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Tom 15 iunie 2019 at 13:38

fara bocanci,casca si vesta reflectorizanta normal n-ar trebui sa ai acces pe nici un santier…!

Marcel 16 iunie 2019 at 11:41

În urma unor înțelegeri telefonice, ni s-a permis accesul pe lotul trei al autostrăzii A1, Lugoj – Deva realizat de COMSA pentru documentarea situației și a stării execuției lucrărilor.
După vizita lui Cuc pe șantierul UMB de la dealul Pleșu, Șoimuș din 14 iunie 2019, al autostrăzii, accesul ne-a fost refuzat în a doua zi, ziua în care era planificată documentarea !
Cine și de ce a interzis accesul pe șantier, pe lotul III construit de COMSA, cine și de ce și-a retras cuvîntul, ce are de ascuns COMSA ?

Nu același lucru s-a întîmplat cu o zi înainte cînd s-au documentat șantierele de modernizare al căii ferate cuprinse între stațiile CFR Ghioroc și Deva pe M200, Curtici Fr. – Simeria. Altă deschidere, altă primire, alți oameni, alte mentalități…

Dar totuși, de pe dealuri s-au tras cîteva cadre…

Marcel 16 iunie 2019 at 11:43

Ești sigur ?
Caută pe forum poza mea de profil și vei vedea casca și vesta reflectorizantă. Nu se văd bacancii, salopeta și ecusonul cu numele meu.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...