Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Asociația Pro Infrastructura, ACCES INTERZIS pe autostrada A1 Lugoj-Deva, loturile 3 și 4. Poze făcute prin gard, ca la închisoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Asociația Pro Infrastructura, ACCES INTERZIS pe autostrada A1 Lugoj-Deva, loturile 3 și 4. Poze făcute prin gard, ca la închisoare

„Ieri, Asociația Pro Infrastructură a avut ACCES INTERZIS pe șantierele loturilor 3 și 4 ale Autostrăzii A1 Lugoj-Deva! Responsabilii? Narcis Neaga, Directorul General CNAIR și Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor! Stau mărturie pozele făcute prin gard, ca la închisoare.

Joi seara, după ora 21:00, acești vătafi, pentru care societatea deschisă e un coșmar, i-au obligat pe cei de la Comsa și UMB (constructorii) să ne interzică accesul vineri la prima oră, deși aveam stabilite întâlniri la birou și pe teren cu mult timp înainte!

Vineri s-au mobilizat forțe impresionante împotriva noastră pe toți cei 43 de km de la Holdea și până la Șoimuș, fiecare punct important de acces fiind atent monitorizat de angajați ai DRDP Timișoara și paznici ai constructorilor.

Este o acțiune venită de la cel mai înalt nivel din CNAIR și MT făcută din frică, dușmănie și disperare. Niște „domni” ticăloși cu alaiul lor au blocat accesul cetățenilor pe autostrada plătită chiar de noi. De ce?! Doar ca să arate că pot!

Dar nu-i bai! Oricum am filmat din dronă tot sectorul Holdea-Ilia și celebrul deal „al liliecilor” de la Șoimuș. Am putut face asta pentru că VOI ne susțineți. ÎMPREUNĂ suntem MAI PUTERNICI decât nemernicia lor!

Așa că dați-le o palmă! Donați în conturile noastre (detalii pe proinfrastructura.ro). Nu puteți? Dați un share, o reacție, scrieți în presă. Arătați țării întregi nivelul josnic la care au ajuns Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Ministerul Transporturilor România”, au scris pe pagina de facebook reprezentanții Asociației.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea