Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia îşi schimbă acoperişul. Ţiglele, înlocuite pe cheltuiala firmei producătoare

Bogdan Presecan

Publicat

în

Începând cu sfârşitul săptămânii trecute, la Arhiepiscopia Ortodoxă din Alba Iulia au început lucrările de înlocuire a acoperişului. Din fericire, întreaga operaţiune se realizează integral pe cheltuiala societăţii care a produs şi furnizat în urmă cu câţiva ani materialele către arhiepiscopie.

Situaţia cu aceste ţigle care s-au deteriorat mult mai devreme decât ar fi fost normal este similară cu cea a cărămizilor exfoliate din unele porţiuni ale noilor ziduri din Cetatea Alba Carolina, şi acestea înlocuite recent pe banii constructorului.

Nu ştiu cum de reuşesc aceşti producători de cărămidă şi ţiglă performanţa de a fabrica materiale de construcţie de o aşa slabă calitate. Şi mă gândesc în acest sens la cărămizile originale din zidurile cetăţii care au o vechime de 300 de ani sau la ţiglele de pe acoperişul Catedralei Romano-Catolice din Alba Iulia vechi şi ele de zeci de ani, dar care continuă să reziste vremurilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea