Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Aplicația electronică de înscriere a programului Start-up Nation va fi deschisă luna viitoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Programul Start-up Nation, care stabilește condițiile de acordare a ajutoarelor de minimis pentru întreprinderi mici și mijlocii, este anunțat ca fiind actualizat din partea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, deschiderea aplicației electronice de înscriere fiind programată pentru luna viitoare.
Guvernul a aprobat, la finele lunii ianuarie, prin ordonanță de urgență, condițiile programului Start-up Nation. Potrivit programului, persoanele fizice care înființează întreprinderi mici și mijlocii vor putea avea acces la ajutor de minimis de până la 200.000 lei, reprezentând 100% din valoarea cheltuielilor eligibile.

Citeşte şi: Românii care deschid o societate comercială în 2017 pot primi mai uşor până la 200.000 de lei pentru înfiinţarea firmei. Condiţiile de eligibilitate au fost simplificateGuvernul estimează că astfel vor fi înființate 10.000 de noi firme. În urma adoptării actului normativ, mediul de afaceri a solicitat însă clarificarea condițiilor de aplicare și criteriilor de eligibilitate pentru acest program.

Sursa text şi foto: profit.ro
 [nggallery id=3763]

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea