Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO Apel URGENT pentru patru cățeluși, abandonați într-un sac, în centrul municipiului Alba Iulia: ”Vor ajunge în adăpost, unde este parvoviroză, adică pentru ei e moarte sigură”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Apel URGENT pentru patru cățeluși, abandonați într-un sac, în centrul municipiului Alba Iulia: ”Vor ajunge în adăpost, unde este parvoviroză, adică pentru ei e moarte sigură”

Patru cățeluși au fost abandonați duminică, într-un sac, în centrul municipiului Alba Iulia. Aceștia vor ajunge în ecarisaj dacă pentru ei nu se găseste o soluție temporară de cazare. 

Citește și: VIDEO Povestea lui Mali, un ciobănesc malinois, salvat de pe străzi: ”Vrea afară, vrea plimbări, vrea un OM, vrea o FAMILIE

În adăpost cățelușii riscă să se imbolnăvească de parvoviroză, o boală letală în cazul puilor mici. Pentru a evita acest lucru, iubitorii de animale au lansat un apel urgent către persoanele care îi pot găzdui, măcar temporar, până la găsirea unor soluții pentru ei.

Ne-au contactat de la hingheri (serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân) care au fost sunați de către poliția locală, că au fost abandonați în centrul orașului, într-un sac, 4 puiuți.

Sunt obligați să meargă și să îi ia și să îi ducă în adăpostul primăriei, unde este parvoviroză, adică pentru ei e moarte sigură.

Și noi ne luptăm de o săptămână cu parvoviroza, astfel încât e exclus să îi putem lua la noi, i-am duce la moarte!!!!

Domnul de la hingheri s-a gândit să ne anunțe înainte, pentru a nu-i duce direct!!

POATE AJUTA CINEVA, VĂ RUGĂM????

Efectiv nu avem soluții!!!! Stă omul acolo cu ei, dar pentru scurt timp.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea