Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Apel umanitar pentru REPATRIEREA unei femei din Alba, decedată în Ibiza: Se afla la muncă în Spania și a încetat din viață în urma unui eveniment tragic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Apel umanitar pentru REPATRIEREA unei femei din Alba, decedată în Ibiza: Se afla la muncă în Spania și a încetat din viață în urma unui eveniment tragic

Maria Irimie avea 49 de ani și era originară din Alba Iulia. Femeia era plecată la muncă în Ibiza, Spania, când în urma unui infarct și a unei comoții cerebrale a încetat din viață.

Vestea cumplită a fost anunțată pe Facebook de familie, iar cunoștințele și prietenii apropiați au lansat un apel umanitar de strângere de fonduri pentru repatrierea corpului neînsuflețit al femeii.

Citește și: Mesaje de condoleanțe și comemorare

”Cu inima îndurerată, vă aducem la cunoștință o veste tristă. În data de 5 iunie, Irimie Maria o femeie iubită din comunitatea noastră, în vârstă de 49 de ani, a suferit un infarct, iar în urma infarctului a căzut pe scări lovindu-se violent la cap și a suferit o comoție cerebrală. A intrat în moarte clinică și, în cele din urmă, familia a fost nevoită să ia decizia sfâșietoare de a o deconecta de la aparatele care o țineau în viață. Din nefericire tragicul incident s-a petrecut in Ibiza, Spania unde aceasta muncea de ceva vreme.

Familia se confruntă acum cu o altă încercare dureroasă. Din păcate, nu au resursele financiare necesare pentru a o repatria și a-i oferi un ultim omagiu pe care îl merită.

În acest moment de mare durere, facem apel la generozitatea și compasiunea voastră. Orice contribuție, oricât de mică, ar ajuta enorm în a strânge fondurile necesare pentru repatriere. Dacă sunteți în măsură să donați, vă rugăm să trimiteți contribuția voastră la Mortura Vasile Nicolae RO40BRDE010SV62366540100.

Știm că nu toți pot contribui financiar, dar vă rugăm să împărtășiți această strângere de fonduri cu prietenii și familia, pentru a ajunge la cât mai multe persoane.

Vă mulțumim din suflet pentru generozitatea și empatia voastră. Împreună putem face posibil acest ultim act de iubire și respect pentru o persoană care ne-a fost dragă”, au scris pe Facebook prietenii familiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea