FOTO. APEL UMANITAR pentru o familie din Câmpeni, rămasă fără casă, în urma unui incendiu

APEL UMANITAR pentru familia Balea Alexandru și Maria din orașul Câmpeni, loc. comp. Dănduț, care a rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu devastator, petrecut sâmbătă 06.04.2019.

Într-o postare pe rețeaua de socializare facebook, primarul orașului Câmpeni, Ioan Călin Andreș, a lansat un apel umanitar de ajutorare a unei familii de vârstnici din Dănduț, Câmpeni, a căror casă a ars în urma unui incendiu. Edilul orașului a vizitat locul tragicului eveniment împreună cu funcționari din primărie și au dat o mână de ajutor. Totodată, acesta a precizat că Primăria Câmpeni va participa cu o sumă de bani substanțială pe care o va acorda celor doi.

“Azi am fost la locul tragicului incident împreună cu o parte dintre funcționarii publici din primăria Câmpeni pentru a da o mână de ajutor celor doi oameni. Dl.Balea a fost transportat la spitalul din Câmpeni cu mașina primăriei și salvarea SMURD din Câmpeni.

Dl.Balea este o persoană cu handicap căruia i-au fost amputate ambele picioare, a fost salvat din incendiu de Alin Bold, un vecin al familiei Balea. În zilele următoare voi publica pe pagina mea de facebook un nr.de cont unde cei care doresc îi pot ajuta.

Acești bani vor fi folosiți pt.construirea unei case noi pentru cele două persoane vârstnice sau pt.cumpărarea unei locuințe în apropirea fostei lor case. Primăria Câmpeni va participa cu o sumă de bani substanțială pe care o va acorda celor doi”, a scris edilul pe facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...