Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. APEL UMANITAR pentru o familie din Câmpeni, rămasă fără casă, în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

APEL UMANITAR pentru familia Balea Alexandru și Maria din orașul Câmpeni, loc. comp. Dănduț, care a rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu devastator, petrecut sâmbătă 06.04.2019.

Într-o postare pe rețeaua de socializare facebook, primarul orașului Câmpeni, Ioan Călin Andreș, a lansat un apel umanitar de ajutorare a unei familii de vârstnici din Dănduț, Câmpeni, a căror casă a ars în urma unui incendiu. Edilul orașului a vizitat locul tragicului eveniment împreună cu funcționari din primărie și au dat o mână de ajutor. Totodată, acesta a precizat că Primăria Câmpeni va participa cu o sumă de bani substanțială pe care o va acorda celor doi.

„Azi am fost la locul tragicului incident împreună cu o parte dintre funcționarii publici din primăria Câmpeni pentru a da o mână de ajutor celor doi oameni. Dl.Balea a fost transportat la spitalul din Câmpeni cu mașina primăriei și salvarea SMURD din Câmpeni.

Dl.Balea este o persoană cu handicap căruia i-au fost amputate ambele picioare, a fost salvat din incendiu de Alin Bold, un vecin al familiei Balea. În zilele următoare voi publica pe pagina mea de facebook un nr.de cont unde cei care doresc îi pot ajuta.

Acești bani vor fi folosiți pt.construirea unei case noi pentru cele două persoane vârstnice sau pt.cumpărarea unei locuințe în apropirea fostei lor case. Primăria Câmpeni va participa cu o sumă de bani substanțială pe care o va acorda celor doi”, a scris edilul pe facebook.

[nggallery id=6971]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea