Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| APEL UMANITAR pentru o familie cu 7 copii din Doștat: „Haideți să aducem zâmbetul pe buzele acestor micuți”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O familie numeroasă din localitatea Doștat are nevoie de ajutorul semenilor. Bianca Popa, voluntar din Alba, împreună cu un grup de voluntari din județul Sibiu, încearcă să aducă zâmbetul pe buzele familiei cu șapte copilași din Doștat. Se pare că aceștia locuiesc în condiții grele, la limita sărăciei și orice ajutor este binevenit, mai ales în această perioadă de dinainte de Sărbători.

„Dragi prieteni, din suflet vă rog să răspundeți pozitiv acestui anunț și sa incercam ca din putinul nostru sa ajutam aceasta familie! Astazi am fost acolo, au reala nevoie de noi !

O echipa frumoasă de tineri au pornit renovarea casei , orice donație este binevenită, lemne , materiale de construcții, mana de lucru, acestea sunt cele mai principale! Haideți să aducem zambetul pe buzele acestor micuți !

Menționez ca familia este din satul Doștat județul Alba si in casă locuiesc 9 persoane în 2 camere! Baietii au între 3-5 ani, o fetița de 6 luni. o fata de 10, una de 11 și un băiat de 18 ani”, a scris Bianca Popa pe facebook.

0751 418 106 – Bianca Popa
0786 498 028 – Rodean Răducu
RO93 RNCB 0011 1118 2079 0001 – Adumitroae Diana Bianca


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea