Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Apel pentru strângerea de donații pentru sinistrații din Răchita, Pianu, Săliștea și Strungari, din partea unui grup de tineri din Aiud – ”Au nevoie de mobilă, electrocasnice… oamenii nu mai au nimic!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un grup de tineri din Aiud împreună cu o firmă din oraș, fac un apel de strângere de donații pentru sinistrații din Răchita, Pianu, Săliștea și Strungari. Ei au fost sâmbătă în zonă, pentru a duce alimentele și hainele donate deja de oameni și au observat că cei loviți de viitura ar mai avea nevoie de mobilă, electrocasnice și alte lucrui necesare în gospodărie.

”Am fost ieri în localitățile afectate de inundații (Răchita, Pianu, Săliștea, Strungari), am dus niște alimente și haine, toate aceste lucruri au fost donate de către oameni cu suflet mare. Oamenii nu mai au mobilier, electrocasnice, nimic… Vreau sa va cer ajutorul pentru un anunț. Vrem să strângem aceste lucruri ca să le putem duce pe weekendul viitor”, ne-a scris una dintre tinerele implicate în campania de strângere de donații.

Cei care au obiecte pentru gospodărie și doresc să le doneze sunt rugați să sune la numărul de telefon: 0746896883 (Ștefania).

Tinerii din Aiud ne-au trimis și pozele de mai jos, astefl încât lumea să poată vedea cum arată casele din satele inundate, la o săptămână după viitură.

[nggallery id=7235]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea