// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Ansamblul de tulnicărese ”Moațele” din Câmpeni, invitat special la concertul formației Carla’s Dreams din București

După un real succes avut în luna februarie în Italia, la Carnavalul de la Veneția, grupul de tulnicărese ,,Moațele” din Câmpeni s-a numărat printre invitații-surpriză al trupei Carla’s Dreams la concertul de lansare al albumului ,,Antiexemplu” – denumit astfel după unul din hit-urile formației din Republica Moldova.

Show-ul live în care s-au prezentat piesele din album – multe din ele fiind deja titluri binecunoscute, iar altele fiind melodii cântate în premieră – s-a desfășurat sâmbătă seara la Arenele Romane din București, acest prim-concert fiind un eveniment sold out, cu peste 5000 de fani în public, ce au venit să îi asculte pe artiștii lor preferați.

În cadrul show-ului, cele 6 tulnicărese din Câmpeni au avut o prestație de câteva minute chiar la mijlocul recitalului susținut de Carla’s Dreams, bucurându-se de foarte multă apreciere din partea publicului.

Grupul de tulnicărese condus de Cornel Igna funcționează în cadrul Casei de Cultură ,,Avram Iancu” Câmpeni, acestea fiind adevărate ambasadoare ale ,,Capitalei Țării Moților” la diferite evenimente culturale din țară și peste hotare. Pentru foarte multe din aceste deplasări, grupul a fost sprijinit material de către administrația publică locală – Primăria și Consiliul Local Câmpeni, tulnicăresele aducând mulțumiri pe această cale pentru susținerea avută de-a lungul timpului.

Ovidiu CULDA

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419