Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Ansamblu rezidențial nou în centrul municipiului Alba Iulia: Finisaje premium, parcări la nivelul parterului și zonă verde în partea superioară. Apartamentele se vând din faza de proiect

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ansamblu rezidențial nou în centrul municipiului Alba Iulia: Finisaje premium, parcări la nivelul parterului și zonă verde în partea superioară. Apartamentele se vând din faza de proiect    

Dezvoltatorul Sofia Residence anunță al doilea proiect imobiliar, Anastasia Residence – un bloc cu 22 de apartamente, situat în centrul municipiului Alba Iulia, care va avea parcări acoperite, la nivelul parterului, zonă verde în partea superioară și finisaje premium în interior.

Imobilul este amplasat pe Bulevardul Ferdinand, lângă Inspectoratul de Stat în Construcții și între Prefectura Alba și Școala Generală ”Avram Iancu” (Nr. 3), pe partea dreaptă cum mergi spre Gara CFR Alba Iulia.

Unicitatea blocului este datorată atât parcărilor de la nivelul parterului, terasei cu gazon artificial din partea superioară (cu protecții la extremități), dar și cromaticii exterioare: alb în jurul geamurilor, respectiv albastru-gri la nivelul primelor trei etaje și maro la ultimele două. Între nivelul trei și patru va fi zidită o ”linie” albă ce va scoate în evidență ansamblul de culori al blocului ce îmbină clasicul cu modernul.

Arhitectura ansamblului rezidențial păstrează rigorile unei construcții din centrul istoric al orașului, fiind în ton cu celelalte construcții mari din împrejurimi și în armonie cu această zonă a urbei. În total vor fi construite 22 de apartamente, cu 2 și 3 camere – respectiv 47, 51 și 69 de metri pătrați utili –, toate cu dormitor, bucătărie, living separate și balcon generos. Având în vedere că este P+5 construcția va fi dotată și cu lift. Prețul pentru un apartament pornește de la 47.000 de euro.

Imobilul va fi înconjurat – exceptând ieșirea la stradă – de un gard din beton, iar în partea din față a construcției, de la nivelul solului până la etajul 1, pe lângă stâlpii de susținere, va fi montat geam termopan. Parcarea nu va fi observabilă de la stradă, urmând să fie ”acoperită” de un perete – la câțiva metri de geamul de la stradă – care păstrează nuanțele de culori ale ultimelor două etaje.

Cumpărarea unui apartament în faza de proiect/construcție are avantajul unui preț mai mic, amenajării locuințelor în funcție de preferințe, cu finisajele dorite, iar achiziția lui direct de la dezvoltator este în folosul ambilor, având în vedere că nu se plătesc comisioane. Lucrările de edificare vor începe în perioada imediat următoare iar predarea locuințelor este programată din octombrie 2020. Dezvoltatorul pune la dispoziția persoanelor interesate numărul de telefon 0741.126.798.

Anastasia Residence este al doilea proiect al dezvoltatorului Sofia Residence – un ansamblu rezidențial construit într-o zonă verde a orașului, deasupra Bisericii de la Schit, ferit de gălăgia urbană dar aproape de punctele de interes, despre care puteți citi mai multe după ce dați un click AICI https://ziarulunirea.ro/foto-un-nou-ansamblu-rezidential-se-construieste-in-alba-iulia-apartamentele-se-vand-din-faza-de-proiect-499529/.
Alba Iulia s-a dezvoltat din punct de vedere imobiliar foarte mult în ultimii ani, fiind ușor de observat creșterea mare a numărului de case și blocuri noi. Cine ar fi crezut, în 2000, că zona dintre Alba Iulia și Micești – pe atunci UAT diferite – va fi într-atât de plină de construcții, în special case. În acest context trebuie menționat și că numărul locuitorilor municipiului – potrivit statisticilor – a crescut constant și, bunăoară, nevoia achiziționării unei locuințe.

 

[nggallery id=7348]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină La etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice: Greacă Veche, Latină, desfășurată în perioada 25 – 28 aprilie a.c., la Timișoara, cei nouă elevi ai Seminarului Teologic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea