Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Andri Kolesnikov, al treilea general rus lichidat de ucraineni în războiul cu Rusia. Anunțul armatei Ucrainei

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Andri Kolesnikov, al treilea general rus lichidat de ucraineni în războiul cu Rusia. Anunțul armatei Ucrainei

Un al treilea general-maior rus a fost ucis in luptele din Ucraina, au anuntat vineri oficiali occidentali citati de The Guardian.

Acestia nu au confirmat numele persoanei decedate, dar cu o ora mai devreme, fortele armate ucrainene au declarat ca generalul-maior Andri Kolesnikov a fost ucis in lupte.

Serviciile de informatii occidentale estimeaza ca aproximativ 20 de generali majori ar fi fost angajati in invazia Ucrainei, ceea ce implica o rata relativ ridicata a victimelor in timpul invaziei care a durat doua saptamani. Moartea unui mare de generali sugereaza ca ca au fost desfasurati neobisnuit de aproape de liniile de front.

Acest lucru ar putea indica, conform unui oficial, faptul ca trupele rusesti din prima linie „nu sunt capabile sa ia decizii pe cont propriu, nu cunosc situatia sau… se tem sa avanseze”.

Kolesnikov a fost comandantul Armatei a 29-a de Arme Combinate a Rusiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică Două eleve de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba engleză și logică. Citește și: FOTO Rebeca, Denis și Paul, elevi la Colegiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea