Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO| Ana Rodean și echipa uniristă, aur la Naționalele de marș pe distanță scurtă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ana Rodean și echipa CS Unirea Alba Iulia, aur la Naționalele de marș pe distanță scurtă

Noi performanțe ale mărșăluitoarelor din Alba Iulia. Ana Rodean și CS Unirea Alba Iulia s-au clasat pe primul loc la Campionatele Naționale de marș pe distanță scurtă (10 kilometri) de la București. În proba feminină câștigată de Ana Rodean (47:55.91), o altă sportivă uniristă, Mihaela Popa (fostă Acatrinei), s-a clasat pe locul 2 (48:13.81).

La masculin, Andrei Gafița (CSM Unirea Alba Iulia) s-a clasat pe locul al treilea (timpul 44:20), iar la întrecerea de la senioare Georgiana Jid s-a clasat pe locul 9 (56:52.31).

Echipa feminină a CS Unirea Alba Iulia a fost alcătuită din Ana Rodean, Mihaela Popa (dublă legitimare cu CSM Unirea Alba Iulia) și Georgiana Jid.

Practic toate dezideratele enunțate înaintea competiției din Capitală de antrenorul Gabriel Avram au fost îndeplinite.

Deși nu erau în cea mai bună formă după un sezon extrem de lung, fetele mele nu s-au dezmințit și au dominat cu autoritate ultima competiție din 2023. Le felicit pe ele și îl felicit și pe Andrei Gafița pentru medalia de bronz în cursa băieților”, a declarat tehnicianul albaiulian.

A fost ultima competiție a anului în această probă atletică.

La precedentele două competiții interne de marș, pe distanța de 20 kilometri, CS Unirea Alba Iulia a devenit campioană națională pe echipe. La Timișoara, în martie, Mihaela Popa a fost prima, iar Ana Rodean pe locul secund, la individual, iar în iunie, la București, cele două au inversat locurile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea