Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ Amenajarea intrării la Cineplex-ul 3D din Alba Mall aproape de finalizare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cinema alba mall004Luna mai ar trebui să aducă, așa cum declara recent reprezentantul complexului comercial Alba Mall, momentul cel mai așteptat de cinefilii din Alba Iulia – deschiderea Cineplexului 3D. Iar dacă este să ne luăm după stadiul în care se află amenajarea foayerului am putea concluziona că nu mai trebuie să treacă foarte mult timp până la marele eveniment.

Luni, 5 mai a.c., mobilierul din cafeneaua ce va funcționa pe toată durata zilei era deja amplasat iar candy-barul aproape gata să-și umple rafturile cu produse.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Se lucrează la ultimele finisaje iar la final, categoric, rezultatul îi va uimi pe albaiulieni. Chiar și cei familiarizați cu cinematografele din mall-urile marilor orașe vor avea o surpriză plăcută, iar asta se poate vedea în imaginile de mai jos:

[nggallery id=1629]

Reamintim că, potrivit celor ce vor administra cinematograful, foayerul are o capacitate de aproximativ 80 de locuri şi are ca temă un studio de cinema. Mesele sunt imprimate cu role de film iar scaunele sunt asemănătoare cu cele de regizor. Cei care preferă un plus de confort vor avea la dispoziție colțare cu măsuțe joase. Barul va deservi și cafeneaua și, totodată, va pune la dispoziția clienților toate produsele de care au nevoie pentru a urmări cu plăcere un film – de la bilete și ochelari 3D, la sucuri, popcorn, alune sau dulciuri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea