Rămâi conectat

Sport

FOTO: Alexandra Cristea – vicecampioană națională la marș, la CN under 20

Dan HENEGAR

Publicat

în

La doar 16 ani, Alexandra Maria Cristea (CS Unirea Alba Iulia/LPS Alba Iulia) a reușit să devină vicecampioană națională Under 20.

La Craiova, în cadrul probei de 10.000 metri marș, eleva antrenorului Gabriel Avram, supervizată în concurs de Ana Rodean („La mulți ani”) s-a clasat pe treapta secundă a probei, cu rezultatul 56.34.

Chiar dacă timpul este modest, comparativ cu cel înregistrat în martie, la Timișoara, la naționale, (52.40), merită apreciată performanța în condițiile în care Alexandra este cu 4 mai mai mică și a luat startul într-o cursă la o categorie superioară de vârstă!

Competiția dedicată juniorilor 2 este săptămâna viitoare, la București, când abordează probele de 5000 metri și 5000 metri marș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Senzațional!!! România – Ucraina 3-0 (1-0), la debutul la Euro 2024, un meci de poveste! Albaiulianul Nicolae Stanciu, gol fabulos pentru istorie!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Senzațional!!! România – Ucraina 3-0 (1-0), la debutul la Euro 2024, un meci de poveste, o partidă mare al „tricolorilor”, cu cea mai categorică izbândă din istoria participării la turneele finale! Albaiulianul Nicolae Stanciu, gol fabulos pentru istorie, fiind desemnat MVP-ul meciului!!!   Albaiulianul Nicolae Stanciu a marcat un gol fabulos la Euro 2024, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea