Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Alexandra Cristea – vicecampioană națională la marș, la CN under 20

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La doar 16 ani, Alexandra Maria Cristea (CS Unirea Alba Iulia/LPS Alba Iulia) a reușit să devină vicecampioană națională Under 20.

La Craiova, în cadrul probei de 10.000 metri marș, eleva antrenorului Gabriel Avram, supervizată în concurs de Ana Rodean („La mulți ani”) s-a clasat pe treapta secundă a probei, cu rezultatul 56.34.

Chiar dacă timpul este modest, comparativ cu cel înregistrat în martie, la Timișoara, la naționale, (52.40), merită apreciată performanța în condițiile în care Alexandra este cu 4 mai mai mică și a luat startul într-o cursă la o categorie superioară de vârstă!

Competiția dedicată juniorilor 2 este săptămâna viitoare, la București, când abordează probele de 5000 metri și 5000 metri marș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea