Rămâi conectat

Sport

FOTO| Alergătorii veterani Ilie Cioca și Vasile Hârjoc, primii la Campionatul Național de Cros rezervat atleților Masters, de la Pitești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Alergătorii veterani Ilie Cioca și Vasile Hârjoc, primii la Campionatul Național de Cros rezervat atleților Masters, de la Pitești

Sâmbătă, 20 mai 2023, în pădurea ,,Trivale” din Pitești s-a desfășurat Campionatul Național de Cros rezervat atleților Masters, eveniment la care au luat parte sute de alergători din întreaga țară.

Probele de concurs au fost de 8 km (pentru categorii de la plus 35 la plus 65 de ani) și de 6 km. (de la plus 70 până la plus 90 de ani).

Județul Alba a fost reprezentat de binecunoscții și valoroșii atleți Ilie Cioca de la C.S. M. Alba Iulia și Vasile Hârjoc de la CS ,,Metalurgistul” Cugir.

Și de această dată, sportivii județului Alba au repurtat un mare succes cu care se mândresc nu doar ei, ci și cluburile la care activează.

Astfel, Vasile Cioca a obținut locul I la categoria +75 ani cu timpul de 30 minute 15 secuunde pe distanța de 6000 metri, iar Vasile Hârjoc la categoria +70 de ani (antrenor prof. Gheorghe Hăprean) tot locul I cu timpul de 28 de minute 58 secunde pe aceeași distanță de 6000 metri.

Cei doi alergători au dorit să transmită mulțumiri cluburilor pentru susținere și încurajare, iar noi, în numele ziarului Unirea le dorim noi performanțe în competițiile ce urmează.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2). Liderul, a treia victorie consecutivă, a doua externă, iar albaiulienii, cu o formație de juniori, pierd […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea