Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO| ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Viceprimarul cu atribuții de primar Paul Voicu: “Sunt fericit să văd că tinerii s-au mobilizat, că în sfârșit vor să își facă auzită vocea”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La ora 19:00 Voicu Paul, viceprimarul cu atribuții de primar al Municipiului Alba Iulia și-a exprimat opțiunea electorală la Secția de votare 23 (Școala Mihai Eminescu).

“Sunt fericit să văd că tinerii s-au mobilizat, că în sfârșit vor să își facă auzită vocea. Este ceea ce mi-am dorit. Asta i-am rugat și i-am îndemnat tot timpul campaniei electorale.

Avem o prezență foarte bună și asta dă legitimitate rezultatelor ce vor fi anunțate.” – Voicu PAUL, viceprimar cu atribuții de primar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Luni, 29 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Luni, 29 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi Consiliul Local Alba Iulia este convocat în ședință ordinară, pe data de 29 aprilie 2024. Între proiectele de hotărâre de pe Ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea