Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Albinuțele de la G.P.P. nr. 13 și de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” Alba Iulia au realizat cele mai frumoase mărțișoare de 1 martie

Ziarul Unirea

Publicat

în

“A SOSIT PRIMĂVARA!”- au rostit într-un glas miercuri 1 martie, Albinuțele de la Grădinița cu Program Prelungit nr.13, din Alba Iulia. 

Citește și: Mesaje de 1 martie, Mărțișor: FELICITĂRI și URĂRI care pot fi transmise prin SMS cu ocazia venirii primăverii

Astăzi, 1 Martie 2023, Grupa Albinuțelor de la G.P.P. nr. 13 Alba Iulia, condusă de prof. înv. preșc. Coțan Adriana și prof. înv. preşc. Nae Ana, a primit vizita clasei Albinuțelor – a III-a D, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” Alba Iulia, îndrumată de prof. înv. primar Cotruță Raluca.

Citește și: Mesaje de 1 martie, Mărțisor 2023. Ce sms-uri, felicitări şi urări puteţi trimite cu ocazia venirii primăverii?

După aflarea legendei populare a mărțișorului, timp de o oră, elevii și preșcolarii s-au distrat și au muncit împreună, reușind să realizeze cele mai frumoase mărțișoare utilizând tehnici precum pictura și modelajul, astfel, vestindu-le celor dragi sosirea primăverii.

Atmosfera a fost una tare plăcută în sala de grupă, copiii legând prietenii și socializând, iar ziua s-a încheiat cu promisiunea că se vor revedea curând la o nouă activitate.

O primăvară frumoasă!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Noua lege pentru școlile de șoferi din România, intră în vigoare din 8 august 2024. Ce trebuie să sție șoferii

Bera Larisa

Publicat

în

Noua lege pentru școlile de șoferi din România, intră în vigoare din 8 august 2024. Ce trebuie să sție șoferii Pe 8 august 2024, se introduc reguli noi pentru școlile de șoferi. Prevederile legale îi vizează pe șoferii care dețin deja un permis de conducere pentru categoria B. Citește și: Cod rutier 2024: Poliția rutieră […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea