Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Albinuțele de la G.P.P. nr. 13 și de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” Alba Iulia au realizat cele mai frumoase mărțișoare de 1 martie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

“A SOSIT PRIMĂVARA!”- au rostit într-un glas miercuri 1 martie, Albinuțele de la Grădinița cu Program Prelungit nr.13, din Alba Iulia. 

Citește și: Mesaje de 1 martie, Mărțișor: FELICITĂRI și URĂRI care pot fi transmise prin SMS cu ocazia venirii primăverii

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Astăzi, 1 Martie 2023, Grupa Albinuțelor de la G.P.P. nr. 13 Alba Iulia, condusă de prof. înv. preșc. Coțan Adriana și prof. înv. preşc. Nae Ana, a primit vizita clasei Albinuțelor – a III-a D, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” Alba Iulia, îndrumată de prof. înv. primar Cotruță Raluca.

Citește și: Mesaje de 1 martie, Mărțisor 2023. Ce sms-uri, felicitări şi urări puteţi trimite cu ocazia venirii primăverii?

După aflarea legendei populare a mărțișorului, timp de o oră, elevii și preșcolarii s-au distrat și au muncit împreună, reușind să realizeze cele mai frumoase mărțișoare utilizând tehnici precum pictura și modelajul, astfel, vestindu-le celor dragi sosirea primăverii.

Atmosfera a fost una tare plăcută în sala de grupă, copiii legând prietenii și socializând, iar ziua s-a încheiat cu promisiunea că se vor revedea curând la o nouă activitate.

O primăvară frumoasă!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

În 6 mai, creștinii ortodocși îl pomenesc pe Sfântul şi Dreptul Iov

Bogdan Ilea

Publicat

în

În 6 mai, creștinii ortodocși îl pomenesc pe Sfântul şi Dreptul Iov În 6 mai, creștinii ortodocși îl pomenesc pe Sfântul şi Dreptul Iov. El a trăit în Avsitida, teritoriu intre Arabia şi Idumeea. Tatăl său se numea Zaret, iar mama sa, Vosora. Persoana lui Iov este una istorică, nu este o legendă sau un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea