Ziarul Unirea

FOTO: Albaiulianul Tiberiu Krizbai împreună cu câinele său Youkan’na, au reprezentat Salvamont România în tabăra internaţională pentru câini de salvare din Ungaria

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Câinii de la Salvamont România primesc recunoaştere internaţională prin participarea la un eveniment dedicat special patrupedelor antrenate pentru salvare. Reprezentantul acestora a fost cățelușa Youkan’na, care aparține salvamontistului albaiulian Tiberiu Krizbai. Cei doi au fost prezenți, timp de 5 zile la Tabăra Internaţională pentru câini de salvare organizată de Austria şi desfăşurata poligonul de antrenament din localitatea Jaszbereny din Ungaria.

ELIT

Tabăra a avut ca tematică pregătirea echipajului om/câine şi salvarea persoanelor dispărute în mediu natural sau în dărâmături.

”Reprezentantul Salvamont România la acest eveniment a fost dl. Tiberiu Krizbai cu câinele Youkan’na, din cadrul Serviciului Public Judeţean Salvamont Alba. Mulţumim Asociaţiei de Câini de Salvare Transilvania pentru sprijinul acordat pentru această deplasare şi pentru colaborarea deosebită pe care o avem în acest domeniu”, a transmis reprezentantul Salvamont România.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419