Rămâi conectat

Curier Județean

Foto: Albaiuliancă accidentată grav pe trecerea de pietoni, chiar în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

O femeie în vârstă de aproximativ 30 de ani a fost grav accidentată în timp ce traversa regulamentar Bulevardul Revoluţiei 1989, din Alba Iulia, chiar din faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba.

Femeia a suferit o fractura de picior şi mai multiple leziuni.

Vinovat de producerea accidentului este şoferul unui BMW înmatriculat în străinătate.

UPDATE raport IPJ Alba: Conducătorul auto D.A., de 24 de ani, din judeţul Mureş, în timp ce conducea maşina, nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 29 de ani, din Alba Iulia, care era angajată în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, acroşând-o.
În urma accidentului victima a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internată.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.
Cercetările sunt continuate, în cauză fiind întocmite faţă de conducătorul auto un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea