Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Albaiulian mort de beat la volan, prins de polițiști doar după ce a provocat al doilea accident

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un biciclist a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Alba după ce a fost acroșat de un autoturism, pe DN1, în apropiere de localitatea Lancrăm.

Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că șoferul autoturismului, înmatriculat în județul Alba, se afla sub influența alcoolului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE 2: Petru. S, de 66 de ani din Alba Iulia l-a accidentat pe bărbatul de 41 de ani ce se deplasa pe bicicletă având o alcolemie de peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat. În această stare șoferul și-a transportat vicitma la spitalul din Alba Iulia, fără să anunțe Poliția sau Ambulanța. După ce și-a lăsat victima la spital, sexagenarul s-a urcat din nou la volan provocând un alt accident lângă Piața Cetate. Aici, după ce a tamponat 2 autoturisme s-a oprit cu mașina pe care o conducea într-un stâlp de pe marginea drumului.

Doar acum polițiștii l-au identificat pe acest șofer pericol public și datorită parbrizului spart în urma accidentării biciclistului, Petru S. a recunoscut că el este autorul accidentului de lângă Lancrăm.

 Într-una  din fotografiile de mai jos se poate observa parbrizul lovit, iar  în altă fotografie se vede soferul vinovat, stând cu spatele.
Potrivit IPJ Alba, după producerea accidentului Petru S. a transportat victima la Spitalul Judeţean Alba după care si-a continuat deplasarea, ulterior fiind depistat de poliţişti pe raza municipiului Alba Iulia. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

UPDATE: Echipa de la IPJ Alba deplasată la locul accidentului a constatat că șoferul autoturismului Hyundai, un albaiulian în vârstă de 66 de ani, nu a acordat prioritate biciclistului, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Alba Iulia. În urma impactului biciclistul a suferit leziuni ușoare, care nu au necesitat internarea în spital.

Potrivit polițiștilor la testarea șoferului cu aparatul etilotest rezultatul a indicat 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Achiziţionarea de microbuze electrice de către CJ Alba pentru elevii din două comune din Apuseni, în impas

Unirea Ziarul

Publicat

în

Achiziţionarea de microbuze electrice de către CJ Alba pentru elevii din două comune din Apuseni, în impas Licitaţia pentru achiziţionarea de microbuze electrice pentru elevii din Mogoş şi Poşaga a fost anulată, rămânând în desfăşurare cea privind lotul de 24 de microbuze cu o capacitate de 16+1 locuri, destinate transportului elevilor din Albac, Arieşeni, Avram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea