Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO Alba Iulia s-a transformat, de 1 iunie, într-un tărâm de poveste pentru copii

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Iulia s-a transformat de 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, într-un tărâm de poveste pentru cei mici. Piața Cetății și strada Militari din Cetatea Alba Carolina au fost locurile de joacă și bucurie ale celor mici care au venit, însoțiți de părinți – a doua zi de Rusalii este declarată sărbătoare legală și este liberă, potrivit Codului Muncii.

1 Iunie - Cetatea Alba Carolina36Luni, la Alba Iulia, are loc Festivalul Cetatea Copiilor, care a ajuns la a VIII-a ediție. În Cetatea Alba Carolina au fost amplasate corturi, miniterenuri de sport, piste, parcuri gonflabile şi alte echipamente adecvate jocului, spectacolului şi competiţiei. Începând cu ora 10.00, copiii au fost așteptați cu activități dedicate prin care vor avea prilejul, timp de 3 ore, să demonstreze că sunt adevărați fani ai îndrăgitului serial de la Disney Channel, “Violetta”. Fanii au avut parte de numeroase momente speciale: au putut cânta melodiile Violettei împreună cu Andra Gogan, protagonista emisiunii “I Love Violetta”, au  dansat şi se vor întâlni cu alţi fani Violetta pentru a discuta despre personajul lor preferat, în așteptarea concertului “Violetta Live” care va avea loc pe 2 septembrie, în Bucureşti, la Arena Națţională.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și Cățeluș uriaș din flori la Alba Iulia – cadou pentru copii

Potrivit programului oferit de reprezentanții Primăriei Alba Iulia, începând cu ora 13.00, școlile de dans Chirila si Maria Brudan vor sustine spectacole de dans.

1 Iunie - Cetatea Alba Carolina64Întreaga zi va însemna un tur de forţă cu jocuri şi concursuri susţinute de voluntari şi animatori profesionişti, pe tot parcursul zilei: jocuri gonflabile, baloane, îngheţată, face painting şi orice altceva își mai pot imagina cei mici. Nu au lipsit nici cadourile și premiile pregătite pentru cei mai activi și talentați dintre puști.

Unul dintre cele mai așteptate momente din preajma zilei în care sărbătorim bucuria copilăriei va avea loc cu o zi mai tarziu, pe 2 iunie, când copiii de la şcolile, grădinițele și centrele speciale din Alba Iulia vor primi îngheţată. Şi în acest an sponsorul acestui demers itinerant desfășurat prin intermediul Direcției de Asistență Socială este societatea Alpin 57 Lux.

[nggallery id=568]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea