Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Alba Iulia înverzește în pragul primăverii: În zona Cetății vor fi plantați 100 de copaci

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO. Alba Iulia înverzește în pragul primăverii: În zona Cetății vor fi plantați 100 de copaci

Primăria municipiului Alba Iulia pregătește orașul nostru de sosirea primăverii, printr-o acțiune de „înverzire” a zonelor din oraș.

Astfel că, în zona Cetății, în apropiere de strada Gemina, în zona spațiilor Ryma, în latura nordică a Cetății Alba Carolina, chiar la „granița” dintre cartierele Cetate și Centru, aproximativ 100 de copaci vor fi plantați. Odată cu venirea primăverii, la Alba Iulia a început sezonul de împădurire a unor zone din oraș, iar angajații firmei Polaris M Holding sunt cei care se ocupă de această campanie

Luna trecută, administrația locală a început campania de toaletare a arborilor din oraș, în cartierul Cetate, pe Bulevardul Revoluției 1989.

De asemenea, începând de luni, 9 martie, Primăria a declanșat curățenia zonelor carosabile, a trotuarelor și aleilor pe traseul cuprins între Pasarela de la Partoș și Podul peste râul Ampoi.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea