Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: „Alba Iulia – Detalii urbane”, expoziţie de artă plastică sub semnătura lui Andrei Stanciu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Luni, la Galeria Municipală de Artă din Alba Iulia a avut loc vernisajul primei expoziţii de artă plastică din acest an. „Alba Iulia – Detalii urbane” cuprinde o serie  lucrări semnate de talentatul artist albaiulian Andrei Stanciu (29 de ani).

[nggallery id=2871]

Deși este prima expoziție personală a lui Andrei, lucrările sale s-au bucurat de foarte multă apreciere din partea celor prezenți la vernisaj, specialiști în artă și simpli privitori deopotrivă.

Pentru o parte dintre lucrări, artistul folosește  tehnica” hyperrealism painting”, care crează privitorului impresia unei fotografii și nu a unei picturi.

Evenimentul a fost prezentat de unul dintre foștii profesori ai artistului, din perioada în care a urmat cursurile Liceului de Artă Plastică din Alba Iulia și de Doina Hendre Biro, profesor şi critic de artă.

„Vedeți  un artist desăvârşit care îşi duce orasul pe picioare: îl are în suflet, în creier şi în mână, dar mai ales în inimă. În urma cu 15 ani a realizat o serie de autoportrete și acum vine să ne măsoare pulsul, să ne spună unde şi cum trăim, cine am fost şi cine am ajuns. Este o expoziţie de pictură şi nu una de fotografie sau colaj, o expoziţie care merită un catalog. Ar fi o excelentă carte de vizită a Celeilalte Capitale!”, a spus Doina Biro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea