Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ Alba Carolina Cup 2014: Un superb Samoyed – vedeta competiției de sâmbătă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

alba carolina cup 2014168Peste 800 de crescători de câini participă în acest weekend la cea de-a cincea ediție a Expoziției Chinologice ”Alba Carolina Cup”. Cele mai frumoase şi valoroase exemplare sunt premiate, iar sarcina juriului compus din arbitri de renume internaţional nu este deloc uşoară – ei au de evaluat frumusețea, capacitatea de lucru, indicatorii fizici, personalitatea, dar și capacitatea handler-ilor de a relaționa cu ei, premiile fiind acordate în funcție de sex, de grupe de vârsă și de rase.

Sâmbătă, în prima zi de concurs s-au înscris peste 400 de câini iar titlul “Best in show” a fost cucerit de un Samoyed.

În cadrul evenimentului a avut loc și concursul Boxer Club – Campionatul Anului 2014. De asemenea, spectatorii au putut să asiste la demonstrațiile de dresaj ale școlilor din Cluj-Napoca și Bistrița.

Duminică, deschiderea oficială a celei de-a doua zile a competiției este programată pentru ora 10.00 iar până la ora 13.30 se va face din nou arbitrajul câinilor în ringuri pentru ca începând cu ora 14.00 să se stabilească premianții: Best in Show și Supreme Best in Show – cel mai frumos câine al competiției, care va primi trofeul “Alba Carolina Cup 2014”.

Evenimentul se desfășoară în șanțurile de Nord ale Cetății și este organizat de Asociația Chinologică din România, în colaborare cu Asociația Chinologică Alba și Primăria Municipiului Alba Iulia.

Mai multe poze de la prima zi a expoziției găsiți AICI

[nggallery id=2180]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică Două eleve de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba engleză și logică. Citește și: FOTO Rebeca, Denis și Paul, elevi la Colegiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea