FOTO: Aiudeanca Bianca Vâlc (CSŞ Blaj), dublă campioană naţională în 2017 | Un talent precoce ce are două medalii de aur, la doar 9 ani!

Paul Voicu - Primar 2020

Atleta originară din Aiud, Bianca Ioana Vâlc, legitimată la CSŞ Blaj, a devenit pentru a doua oară campioană naţională în acest an!

Talentata sportivă, în vârstă de 9 ani a reuşit zilele trecute, să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Bucureşti, în proba de 300 de metri, categoria copii 3, cu timpul de 50 de secunde. Această medalie de aur se adaugă celei adjudecate la  Botoşani, la Campionatele Naţionale de Cros, tot la copii 3. În competiţia desfăşurată pe Stadionul „Iolanda Balaş Soter” şi organizată de Federaţia Română de Atletism, Campionatele Naţionale pentru copii 1, 2 şi 3, Ioana a avut o comportare apreciabilă şi în proba de 50 de metri, calificându-se în finală. „Sunt rezultate extraordinare pentru eleva mea, o atletă ce promite enorm. Faptul că a câştigat două titluri naţionale în acest an spune totul, are un potenţial remarcabil, în condiţiile în care practică atletismul, în mod organizat, de puţin timp”, a declarat antrenorul Ioana Bozdog (CSŞ Blaj).

ELIT

Menţionăm că la naţionalele din capitală au mai fost prezenţi şi alţi competitori din Alba, legitimaţi la CSŞ Blaj şi pregătiţi de antrenorii Cristina Man şi Ioana Bozdog. Este vorba despre Antonio Borzaş, Daria Fescenco, Timea Tovişi, Alexandru Orian (originari din Aiud), Andrea Bogdan, Vasile Petric şi Mihaela Blaga (din Blaj).

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...