FOTO: AFC Micești – Voința Stremț 2-0 (0-0) | Tripșa, dublă pentru surpriza rundei!

Paul Voicu - Primar 2020

Robert Ionuț Tripșa, vedeta echipei lui Alexandru Kalanyos, a fost omul decisiv pentru o victorie surprinzătoare obținută de AFC Micești în ultima rundă a turului Ligii a 4-a, 2-0 (0-0), cu Voința Stremț.

Un succes conturat după pauză când talentatul jucător în vârstă de 22 de ani, văzut azi la lucru de echipe din Liga a 3-a din Hunedoara, a marcat o dublă, în minutele 48 (după pasa lui Mucea) și 55 (acțiune individuală, a scăpat singur), trei puncte ce au reprezentat și un frumos cadou pentru antrenorul Alexandru Kalanyos la aniversarea zilei de naștere.

ELIT

Aceasta după un prim mitan în care vizitatorii au avut posesia, marile ocazii fiind semnate de Gh. Rîșniță (17, Epure (29), respectiv Aldea (40), însă în cele 45 de minute nu s-a consemnat niciun șut pe spațiul porții. FC Micești a ajuns pe locul șapte, la egalitate de puncte, 20, cu adversarii, dar cu un golaveraj inferior.

În alt joc al rundei, Navobi Cricău a învins Metalu Aiud, scor 3-1 (2-0), golurile fiind marcate de D. Chira (10), I. Rațiu  (60), Prața (41, penalty), respectiv Cioplântă (89). Amfitrionii, la al treilea succes la rând acasă, au urcat pe poziția a 10-a, cu 14 puncte, iar aiudenii rămân pe 12, cu 9 puncte.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...