Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Activități informative a polițiștilor din Alba, la Târgul de Fete de pe Muntele Găina: Participanții au învățat despre consecințele devastatoare ale consumului de substanțe interzise

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Activități informative a polițiștilor din Alba, la Târgul de Fete de pe Muntele Găina: Participanții au învățat despre consecințele devastatoare ale consumului de substanțe interzise

Și în acest an, reprezentanții structurilor Ministerului Afacerilor Interne au fost alături de participanții la sărbătoare tradițională ”Târgul de Fete de pe Muntele Găina” cu sfaturi pentru prevenirea victimizării din fapte de natură penală sau contravențională.

În perioada 22 -23 iulie 2023, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba împreună cu jandarmii și reprezentații Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia au desfășurat activități informativ – preventive în comuna Avram Iancu și pe Muntele Găina, adresate participanților la Târgul de Fete de pe Muntele Găina.

Subiecte abordate au fost diverse și au avut ca și principal obiectiv formarea unui comportament social sănătos, care să conducă la prevenirea faptelor de natură penală sau contravențională.

Cetățenii au fost îndemnați să își protejeze bunurile personale, în condiții de aglomerație, să nu consume băuturi alcoolice în exces, să evite implicarea în conflicte și să nu urce la volan dacă au consumat alcool.

Totodată, aceștia au fost informați în legătură cu consecințele devastatoare ale consumului de substanțe interzise.

Specialiștii antitrafic din cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia au transmis mesajele campaniilor ”Siguranța ta nu e o joacă” și ”Distracție în siguranță” îndemnând cetățenii să dea dovadă de solidaritate și spirit civic atunci când observă persoane aflate în situații de pericol din sfera traficului de persoane.

La acțiunile informativ – preventive au luat parte și reprezentați ai Direcției de Sănătate Publică Alba.

Reamintim că 78 de polițiști, acționează, alături de jandarmi și celelalte forțe cu atribuții în domeniul ordinii publice, pentru siguranța participanților la sărbătoarea tradițională a Apusenilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rugăciunea care se rostește în Duminica Floriilor, pentru bunăstare și noroc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rugăciunea care se rostește în Duminica Floriilor, pentru bunăstare și noroc Creștinii ortodocși sărbătoresc Duminica Floriilor sau Floriile, o sărbătoare creștină fără dată exactă, comemorată întotdeauna în ultima duminică dinaintea Paștelui. În această zi, preoții recomandă să se rostească rugăciunea de binecuvântare a salciei, pentru noroc și bunăstare. “Domnului să ne rugăm, Doamne, Dumnezeul nostru, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea