Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO. Activități educative ale polițiștilor la Grădinița ”Dumbrava Minunată”: 100 de fotografii, strânse de la înființarea unității preșcolare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În anul centenarului, toate cadrele didactice împreună cu preşcolarii Gradiniţei cu Program Prelungit „Dumbrava minunată” din Alba Iulia, au urat, într-un mod original „LA MULTI  ANI!”, poliţiştilor, cu ocazia Zilei Naţionale a Poliţiei Române, în cadrul unei activităţi desfăşurată marţi, 20 martie 2018, la care ne-au onorat cu prezenţa reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, cărora le mulţumim pe această cale: Subinspector de poliţie Puşcaşu-Barna Sorin, Agent şef adjunct de poliţie Geogean Carmen şi Agent şef de poliţie Cristea Flaviu din cadrul Compartimentului de analiză şi prevenire a criminalităţii al IPJ Alba şi Comisar şef de poliţie Toma Dan- şef Biroul rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia.

100 de imagini din activităţile realizate în cadrul parteneriatului pe care il avem cu IPJ Alba de la înfiinţarea grădiniţei (vizite la sediul IPJ Alba, întâlniri cu reprezentanţii IPJ în grădiniţă, concursuri sportive, activităţi rutiere etc), au fost prezentate într-un poster ce reprezintă o masina de politie, de asemenea,copiii au realizat desene reprezentand diverse activitati ale politiei şi le-au cântat “La mulţi ani!”.

Printre obiectivele parteneriatului se numără: familiarizarea copiilor cu activitate apoliției, însușirea de norme și reguli de educație rutieră, educarea capacității de a manifesta un comportament disciplinat și preventiv pe drumurile publice și în diverse situații.

Mulţumim partenerilor noştri implicaţi în proiect, IPJ Alba, Liceului de Arte „Regina Maria” Alba Iulia, elevului George Buciuman şi părinţilor pentru ajutorul acordat.

Director,  prof.înv.preşc. Aurora Hăjmăşan

Responsabil imagine, prof.înv.preşc. Nicola Nicoleta Alina

[nggallery id=5328]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea