Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO. Acțiune puternică a polițiștilor la Aiud, încheiată cu amenzi de peste 26.000 de lei: Peste 200 de persoane și autovehicule, controlate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

IPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în municipiul Aiud şi pe raza de competenţă a Secţiei de Poliţie Rurală Aiud.  Au fost constatate 4 infracţiuni, identificate 6 persoane bănuite de comiterea de fapte penale şi au fost aplicate 62 de amenzi, în valoare de peste 26.000 de lei.

La data de 2 august 2018, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Municipiului Aiud şi Secţia 3 Poliţie Rurală Aiud, au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Aiud precum şi în localităţile rurale arondate, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică şi cei de la Aiud au fost sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Rutier, de cei ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice precum şi de jandarmi.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 111 persoane, controlate 104  autovehicule, testate cu aparatul etilotest 75 de persoane şi verificate 11 obiective asigurate cu pază.

Au fost constatate 4 infracțiuni şi 62 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 26.705 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 52 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 3 la Legea 12/1990 privind comerţul, 6 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, poliţiştii au identificat 6 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, în cauze cu autor neidentificat şi au confiscat bunuri în valoare de 600 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea