FOTO| Acident MORTAL pe autostrada A3: Doi oameni au MURIT, după ce șoferul unei mașini a incercat să evite un pieton care circula pe autostradă

Paul Voicu - Primar 2020

Un accident rutier mortal a avut loc joi noaptea, pe autostrada A3, km 20, sensul de mers Gilău-Turda. Două persoane și-au pierdut viața, după ce șoferul unei mașini a incercat să evite un pieton care circula pe autostradă și a intrat într-un autotren. Ulterior, a ricoşat în persoana aflată pe drum.

Potrivit ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate în cursul nopții ca urmare a unui accident rutier produs pe autostrada A3, km 20, sensul de mers Gilău-Turda.Pompierii au găsit un ansamblu de vehicule (cap tractor cu remorca) și un autoturism avariate, un bărbat întins pe carosabil și o femeie încarcerată în autoturism.

ELIT

Echipajele medicale au consultat bărbatul de 43 de ani, însă din păcate acesta nu prezenta semnale vitale și leziunile suferite nu au permis efectuarea manevrelor de resuscitare.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea femeii de 41 de ani din autoturism și pentru extragerea acesteia, după care au fost începute manevrele de resuscitare, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru femeie.Un bărbat de 44 de ani și o fetiță de 9 ani (pasageră în cabina camionului) au fost consultați de către echipajele medicale fără a fi transportați la spital.

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...