Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT rutier pe DN7: Un pasager dintr-un autocar ce se îndrepta spre Alba Iulia a ajuns la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| ACCIDENT rutier pe DN7: Pasagerul unui autocar ce se îndrepta spre Alba Iulia a ajuns la spital

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de vineri, 18 Noiembrie 2022, ora 19:42, pe centura ocolitoare a municipiului Călimănești.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române la intersecția DN 7 cu șoseaua de centură a orașului Călimănești, conducătorul unui autocamion care circula pe Centura Călimănești, a acroșat un autocar de transport regulat de persoane, la pătrunderea pe DN 7. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, care a suferit leziuni ușoare din primele verificări. Circulația rutieră este restricționată pe un sens de mers pe DN 7CC, desfășurându-se pe un singur fir, prin dirijarea poliției, acest aspect îngreunând fluența pe DN 7, unde sunt valori ridicate de trafic, în zona intersecției dintre cele 2 șosele.

Paramedicii SMURD și membrii echipei de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați, în această seară, pentru acordarea de îngrijiri medicale mai multor persoane, în urma producerii unui unui accident rutier, în care au fost implicate un camion încărcat cu carton și un autocar.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a suferit un traumatism toracic, după evaluare fiind necesară transportarea sa la UPU Vâlcea pentru îngrijiri și investigații suplimentare. Încă un pasager a suferit un atac de panică, acesta fiind evaluat de personalul SMURD la fața locului, nefiind necesară transportarea sa la spital.

Restul pasagerilor vor continua deplasarea spre Alba Iulia (destinația finală), dar cu un alt autocar din zona. Pasagerii sunt toți cetățeni români. Pe lângă asistența medicală, pompierii militari au asigurat măsuri de prevenire și stingere, în cazul izbucnirii unui eventual incendiu. Pe toată durata intervenției, traficul rutier a fost afectat în totalitate și ulterior parțial.

Sursa: infotraficromania.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea