Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Accident rutier pe DN7 între Sebeș și Vințu: Un microbuz de transport persoane a ajuns în șanț

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un microbuz de transport persoane a ajuns în șanț și o persoană aflată în el a fost rănită, marți în jurul orei 9.15. Accidentul rutier s-a produs pe DN 7 între Sebeș și  Vințu de Jos.

Autovehiculul înmatriculat în județul Hunedoara a suferit avarii serioase.

La fața locului se desfășoară cercetări. Traficul nu este afectat.

UPDATE:La data de 13.01.2015, pe DN 7, la kilometrul 333, în afara localității Vinţu de Jos, A.I., de 52 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra autovehiculului, a pătruns pe sensul opus de mers şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului conducătorul autoutilitarei a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spital. Cercetările sunt continuate”, precizează Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

[nggallery id=2890]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității Ieri, 22 aprilie, aproape 1500 de elevi și preșcolari au primit ghivece și plante din partea municipalității, pentru a susține activitățile educative din „Săptămâna verde”. S-au organizat activități pentru conștientizarea protecției mediului, biodiversității și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea